Spar Donitas Beach

De grootste én gezelligste studentenvolleybalvereniging van Groningen!

Spar Groningen Dontitas Beach 2024 regulier toernooi:


Op zaterdag 11 en zondag 12 mei vindt het jaarlijkse beachvolleybaltoernooi Donitas Beach plaats aan de Hoornseplas. Op zaterdag 11 mei worden de dames- en herenwedstrijden gespeeld. Op zondag 12 mei vindt het mixtoernooi en het bedrijventoernooi plaats.


Heb je interesse om mee te doen aan de dames- en herenwedstrijden? Dan kun je je inschrijven in een team van maximaal 2 spelers. Als je je opgeeft voor Derde & Vierde KIasse geldt een maximum aantal van 3 spelers per team. Er wordt bij zowel de dames als bij de heren gespeeld op vier verschillende niveaus van Eredivisie tot en met 4e klasse. Het inschrijfgeld voor de dames- en herenwedstrijden bedraagt €26,50,- per team. 


Heb je interesse in het mixtoernooi op zondag 12 mei? Dan kan je je opgeven in teams van maximaal 2 spelers (man & vrouw). Je kan je voorkeur opgeven voor de volgende niveaus: Laag, Midden, Hoog. We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met de voorkeur die wordt opgegeven. Het inschrijfgeld voor het mixtoernooi bedraagt €26,50,- per team.


Wil je beide dagen meedoen? Dat kan! Dit kan je bij je inschrijving aangeven en het inschrijfgeld voor deelname aan beide dagen bedraagt dan €47,50.


Wil je je inschrijven voor de dames- en herenwedstrijden op zaterdag 11 mei of voor het mixtoernooi op zondag 12 mei? Schrijf je team dan snel in via onderstaand formulier! Het is voldoende als één teamlid zich inschrijft.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe_NvTtHKqETd56S2blAaHQMgqo31P_OMcjZp4baUfLgNmIuw/viewform?usp=sf_link 


Spar Groningen Donitas Beach 2024 bedrijven toernooi:


Samen met collega’s en/of klanten een leuke en sportieve dag beleven? En tegelijkertijd ook in contact komen met andere ondernemers en bedrijven? Dat kan nu! Op zondag 12 mei 2024 vindt de derde editie van het Donitas Beach Bedrijventoernooi plaats aan de Hoornseplas in Groningen. Op 11 velden is er plek voor 66 verschillende teams die het in een potje beachvolleybal tegen elkaar opnemen en strijden om een felbegeerde beker. 


Teams bestaan uit minimaal vier spelers per team en een wedstrijd wordt gespeeld met vier spelers in een veld. Er wordt gespeeld op drie verschillende niveaus en je kan je voorkeur opgeven voor de volgende niveaus: Laag, Gemiddeld, Hoog. Het inschrijfgeld voor het bedrijventoernooi bedraagt €42,50,- per team.


Wil je je team inschrijven voor het bedrijventoernooi op zondag 12 mei? Schrijf je team dan snel in via onderstaand formulier. Het is voldoende als één teamlid zich inschrijft.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScq4YQ8jGzRAnBb9EbRThi3wYb7ZU7rUzanQMHX6cZdlxk0iw/viewform?usp=sf_link