KEIcie

KEIcie

De Keicie is de commissie van Donitas die de Keiweek organiseert. De Keiweek is de introductieweek van de Rijksuniversiteit Groningen en de Hanze Hogeschool. Acht commissieleden zorgen ervoor dat elk jaar Donitas goed zichtbaar is deze week om zo nieuwe leden te werven. 

Contact: keicie@donitas.nl

KEIcie 2021-2022

Meet de KEIcie! Onder het motto ‘Er moet KEIhard gezopen worden’ om alle schade van afgelopen jaar in te halen, gaan wij proberen om een te gekke week neer te zetten in augustus en nieuwe donitaters binnen te hengelen. Wij zijn wij nou eigenlijk? Komt ie:

We beginnen met onze preases Lies (D5), deze meid heeft de gro*ne kleur van Emmen verruilt voor het Geel Blauw van Donitas, wat natuurlijk een fantastische keuze is. Daarnaast heeft ze ook gelijk een plek bemachtigd in een Donitashuis en weet ze er voor te zorgen dat iedereen zijn taken uitvoert aan de hand van haar Excel-sheet. Heel leuk en aardig maar een fles ice adten kan ze en wil ze niet. Verder doet ze weer een tweede poging voor de bachelor psychologie. 

En dan hebben we nog een preases in het midden, namelijk Marit (D7), de voorzitter van de Accie. Blijkbaar kreeg ze nog niet genoeg alcohol binnen, waardoor ze de KEIcie ernaast ging doen. Binnen de KEIcie gaat ze ervoor zorgen dat iedereen op de hoogte is van alle activiteiten en dankzij haar opleiding Leisure & Events Management kan ze dit ook zeker. Ze zorgt voor sfeer in de groep, regelt het commissieweekend en is ook zeker niet op haar mondje gevallen.

Nu gaan we door met het derde commissielid die ook niet op haar mondje is gevallen, namelijk Tetter, a.k.a. Welmoed (D12). Ze zal in de KEIweek (en ernaast) veel hengels uitgooien om nieuw mannelijk schoon aan te trekken voor Donitas. Daarnaast heeft ze ook genoeg om over de vereniging te vertellen met al vijf jaar Donitas-ervaring. Alle belachelijke quotes worden ook door haar bijgehouden en kan ze gelijk doorspelen naar haar andere commissie, de Redaccie.

De oudste van de commissie, is onze Andy (H7). Hij is onze grote dierenvriend, het liefst zit hij bij de vogels i.p.v. bij een vergadering en tijdens zijn studie opereert hij muizen. Maar kan deze man ook omgaan met mensen en eerstejaars overtuigen, daar zullen we achter komen. Verder in de commissie zal hij zorgen voor alle bijzaken omtrent de KEIweek en de mooiste foto’s maken door zijn skills bij de Paparacie. 

Het geld is in beheer van de langste man, Martijn (H7), hij zal ervoor zorgen dat geld op een accurate manier wordt gespendeerd. Daarnaast is hij de allersnelste adter uit een glas en niemand kan hem dit nadoen. Zuipen kan deze man wel, want bij vergadering nummer twee, was hij al zat. Met zijn droge opmerkingen is hij de rust zelve en zorgt hij voor balans in deze chaotische commissie. 

De strepennazi van de KEIcie is onze Bas (H9). Hij heeft de controle over wat wij uitspoken, maar ook over wat we eten tijdens de vergadering. Deze man heeft graag namelijk een goed lichaam om de chickies te winnen in de KEIweek. Daarnaast hij heeft als functie secretaris, maar of dit de beste keuze is, want hij typt toch sloom mee. Gelukkig weet altijd iedereen wat er moet gebeuren.

De eeuwige feut van de commissie is natuurlijk Boris (H2). Poging nummer twee voor Boris, want dit wordt wel een leuke KEIweek met een toch veel leukere groep mensen. Hij is te onderscheiden van de rest van de groep als grootste zuipschuit en als enige met een relatie. Na elk pluspunt komt weer een minpunt, want hij kan zo slecht datumprikkers invullen dat hij bakken mag trekken. Daarnaast zal hij binnen de commissie zorgen voor de beste sponsordeals samen met de echte feut Rianne.

Met 19 lentes jong is Rianne (D15) de feut. Ze heeft nog veel te leren, want ze heeft in haar leven nog nooit Luft gehad, maar dit komt zeker binnenkort. De feutenrol voert ze met liefde uit, want bij elke vergadering zorgt ze ervoor dat eenieder een gevuld biertje in de hand heeft. In deze commissie zijn de mannen zo stil, maar zo druk zijn de vrouwen, want ook Rianne is niet op haar mondje gevallen. 

Dit was de KEIcie en we houden jullie op de hoogte. Zet alvast 16 t/m 20 augustus in je agenda! Hopelijk zien we iedereen weer daar met een gouden kletser.

KEIcie

Er zitten geen leden in deze groep