Het Piramidespel

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Organisator
Accie
Datum
23 mrt. - 21 jun. 2024
De grootste én gezelligste studentenvolleybalvereniging van Groningen!

Het piramidespel is een spel gebaseerd op het verkrijgen van het hoogst haalbare: iets wat wij allen vanuit het volleybalveld natuurlijk wel kennen. Het piramidespel is een uitdaagsysteem waarbij teams van 3 tot 4 personen elkaar volgens bepaalde regels kunnen uitdagen tot een officiële wedstrijd met als doel steeds hoger in de piramide te komen. 
De indeling van de teams gebeurt op basis van loting. Vanaf 23 maart gaat het piramidespel van start. Tot en met 21 juni kan je door middel van uitdagingen stijgen of dalen in de piramide.

Wanneer je een team uitdaagt, kies je een passende activiteit. Dit kan met het gehele team of een afvaardiging hiervan. 

Er zijn twee soorten uitdagingen:

De eerste soort is een strijd tussen de desbetreffende teams. Voorbeelden hiervan zijn bowlen, mexxen, een liftwedstrijd naar Amsterdam of gewoon een volleybalwedstrijd. 

Het tweede soort is een activiteit georganiseerd door het uitdagende team waarbij een bepaalde service voor het uitgedaagde team wordt bewerkstelligd in ruil voor de plek in de piramide van het uitgedaagde team. Hierbij kun je denken aan het organiseren van een teamavond, ontbijt op bed voor het gehele team, een pijpbeurt of iets dergelijks. Wees creatief!

Geef bij het aanmelden aan bij de opmerkingen met wie je een team wilt vormen. Het is ook mogelijk om je alleen of als duo aan te melden, dan word je later bij anderen ingedeeld.

De specifieke regels volgen later nog via een mail.

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien