EJcie

​EJcie

De EJcie is de eerstejaarscommissie van Donitas. De commissie bestaat uit 2 oudere leden die met 6 nieuwe leden verschillende activiteiten organiseert voor de gehele eerstejaarslichting van de vereniging. De activiteiten zijn vaak voorafgaand aan een borrel met als doel om nieuwe leden kennis met elkaar en de vereniging te laten maken.

Contact: ejcie@donitas.nl

Wij zijn de Eerstejaarscommissie, bestaande uit 2 oudere leden en 6 eerstejaars. Als commissie organiseren wij activiteiten voor de gehele eerstejaars lichting binnen Donitas, zodat iedereen gemakkelijk kan integreren in de vereniging. Als eerste zullen wij jullie voorstellen aan de papa en mama van onze groep, Boris en Lies. 

Om te beginnen hebben we papa Boris (H2). Na 5 jaar (Lustrum!) gaat papa de kinderen helpen met hun huiswerk. Een goed voorbeeld doet wonderen. 

Vervolgens hebben we mama Lies (D4), die dit jaar voor de tweede keer in de EJCie zit, maar dit jaar niet als feut. Inmiddels heeft Lies dit jaar haar persoonlijke lustrum bij Donitas, waarin ze elk jaar actief commissies en bestuur heeft gedaan.

Om alles in goede banen te leiden hebben we Lotte (D1) als voorzitter. Lotte volleybalt al sinds ze kan lopen en geeft dan ook fantastische setjes. Waar ze geen punten mee scoort is het feit dat ze geen bier drinkt #NietIedereenHeeftSmaak.

Uiteraard moet er ook worden gelet op onze centjes, en dat vertrouwen we aan niemand anders toe dan Daphna (D2). Daphna is altijd netjes en georganiseerd en dus de perfecte penningmeester. Deze eigenschappen komen ook goed uit binnen het veld, want hier worden alle ballen net zo netjes langs de lijn geslagen. 

Om alle goede ideeën te notuleren hebben we Tycho (H11) als secretaris, die als eerstejaars veel zin heeft om te beginnen met volleybal. Hij heeft deze functie wel gekregen, maar hij luistert niet altijd even goed. Gelukkig drinkt hij altijd een biertje mee en is er door hem altijd positiviteit aanwezig.

Voor de social media en PR hebben we Rosa en Luuk. Rosa (D6) studeert multi media design en is dus de aangewezen persoon voor dikke edits. Daarnaast is ze ongeveer 8 dagen per week in ’t gat is te vinden en onder de mannenpopulatie binnen de vereniging al redelijk bekend. Luuk (H4) is na drie verdwaalde jaren in Eindhoven weer terug te vinden in Groningen, waar hij na zijn eerste Donitas wedstrijd direct zijn pols heeft gebroken. 

Als laatste hebben we onze strepennazi Marten (H3). En wat voor één… Vooralsnog heeft de EJCie nog geen strepen-reglement! Marten mag zichzelf dus ontelbare strepen toekennen. Dat zal hem leren!


Funfact: Ongeveer de halve populatie van Emmen zit in onze commissie :)

EJcie

Boris Held (2019) -
Lotte Hemel (2023) Voorzitter
Daphna Marianne Kajim (2023) -
Rosa Snuif (2023) -
Tycho Veenstra (2023) -
Luuk Veltman (2023) -
Lies Venema (2019) -
Marten Wubs (2023) -
EJcie
EJcie '23-'24