EJcie

​EJcie

De EJcie is de eerstejaarscommissie van Donitas. De commissie bestaat uit 2 oudere leden die met 6 nieuwe leden verschillende activiteiten organiseert voor de gehele eerstejaarslichting van de vereniging. De activiteiten zijn vaak voorafgaand aan een borrel met als doel om nieuwe leden kennis met elkaar en de vereniging te laten maken.

Contact: ejcie@donitas.nl

EJcie 2022-2023

Dit jaar is voor de EJcie weer een mooie groep feuten en oudere leden samengesteld. Inmiddels zijn wij eerstejaars helemaal geïntegreerd en hebben wij het enorm naar ons zin bij Donitas. Om te zorgen dat onze mede-feuten zich net zo vermaken als wij en om de vereniging beter te leren kennen, organiseren we verschillende activiteiten voor alle eerstejaars.

De EJcie kan natuurlijk niet zonder zijn opa en oma’s die inmiddels al 6 jaar lid zijn en we ook wel onze Donitas experts kunnen noemen. Tim Huisman, aka Chicken Wilma, speelt in heren 5 en is daarnaast altijd wel op de tribune te vinden met een trommelstok in zijn hand. Ook Sam Dijkstra kan hier wat van en schreeuwt elke thuisdag weer de longen uit haar lijf. Sam speelt in dames 7 samen met onze andere oma Floor Dijkstra. Voor Floor en Tim is dit niet de eerste keer in de EJcie, zij waren hier zelf als eerstejaars in 2018 ook onderdeel van.

Lianne Sonneveld is de voorzitter van de EJcie. Ze speelt in dames 1 en is daarnaast niet vies van een drankje en is dan ook regelmatig in de stad te vinden. Femke Sierksma, secretaris, speelt in weekdames 3. Met set uitslagen van 25-0 verlaat ze op woensdag snel de sporthal om in de stad een drankje te doen. Klaartje Roeterink is onze penningmeester en is onderdeel van dames bier. Als Klaartje wat alcohol in haar systeem heeft kan ze niet meer zo goed op haar spullen letten en is daardoor dan ook al drie keer haar telefoon verloren. De keuze om Neo van Damme aan te wijzen als strepennazi was snel gemaakt, aangezien hij in Duitsland heeft gewoond. Hij speelt in heren 7 en is op thuisdagen altijd te spotten met die mooie Donitas buckethat op zijn hoofd. Neo is geen feestbeest, maar wel een hele gezellige kletskous, dus maak vooral een praatje als je hem tegenkomt. Dan als laatste hebben we nog twee leuke dames die de PR/Social Media taak op zich hebben genomen. Eline Quarré, spelend in dames 1, is naast het vele volleyballen in tegenstelling tot Neo wel een echt feestbeest en is dan ook vaak dansend in ‘t Gat te vinden. Esmée Kruk speelt in dames 9, maar is helaas al uitgeschakeld dit seizoen en doet haar naam eer door op twee krukken te lopen. Gelukkig kan ze nog wel de nodige feestjes en borrels bijwonen.

EJcie ’22-‘23

“Geel blauw, there’s no way back now’

EJcie

Neo van Damme (2022) -
Floor Dijkstra (2018) -
Sam Dijkstra (2018) -
Tim Martijn Huisman (2018) -
Esmée Kruk (2022) -
Eline Quarré (2022) -
Klaartje Bernadet Roeterink (2022) -
Femke Sierksma (2022) -
Lianne Sonneveld (2022) -