Redaccie

Redaccie

De Redaccie is verantwoordelijk voor ‘het Doniteurtje’, het clubblad dat zes keer per jaar verschijnt. In ‘het Doniteurtje’ worden serieuze zaken afgewisseld met roddels, interviews en andere leuke verhalen. ​Daarnaast maakt de Redaccie naast 'het Doniteurtje' het bijpassende 'DOnieuws' , hier worden de beelden achter de verhalen uitgelegd. ​​​​​​​

Contact: redaccie@donitas.nl

Redaccie 2021-2022

Bjarne (H3) is de nieuwe voorzitter van de Redaccie! ‘Huh wat?’ Jup, Bjarne is gepromoveerd van eeuwige feut tot voorzitter. Verder is hij Farmaciestudent, dus als je vragen hebt over het beste anti-kater-middel dan moet je hem bij zijn. Wil je op de thuisdag nog je jas kwijt, zoek de feutenkapstok van Bjarne!

Lisa (D10) is prominent lid, maar dol op de kleur groën en in haar klederdracht komt dit dikwijls tot uiting tot het ongenoegen van velen. Heb je toevallig een pijntje of een blessure? Kom dan voor een gratis fysio-consult naar Lisa (+31 6 11 72 80 70), haar expertise op het gebied van het bewegingsapparaat is ongekend. Ook steekt Lisa graag een stok in je neus, dus voor een snelle sneltest, ben je ook bij haar aan het juiste adres. 

Kelly (D9) is een doorgewinterde Donitater en samen met de andere dames, zal ze komend jaar een burger/weekendstudent zijn. Begin september afgestudeerd (!), zal ze met haar toekomstige baan als notaris, rondjes bij het gat trakteren voor ons arme studenten op het terras. Toch Kel? Heb je juridisch advies nodig voor het kopen van een huis (in deze tijd goed idee), jullie huwelijkse voorwaarden of het opstellen van jouw erfenis, klop dan bij Kelly aan!

Yorik (H6) is inmiddels twee jaar lid van Donitas, van volleybal is er weinig van gekomen, maar toch wel een promotie gemaakt van H7 naar H6. Yorik kan niet echt stilzitten en is daarom maar een vereniging begonnen waarmee je volleybalt, maar dan op een netje op de grond (?). Als je langer dan 10 minuten met Yorik in gesprek bent, ben je al bijna 45 euro lichter omdat hij je probeert over te halen zijn vereniging binnen te stappen.

Redmar (H7), beter bekend als Steen, is een fanatieke psycholoog die je ongetwijfeld wat seksuologische tips kan geven voor een degelijk uurtarief. Deze oud 2slag bestuurder kan, met dat creatieve koppie van hem, de grootste nepnieuws verhalen eruit persen alsof het niks is. Mocht je je eens vervelen, vraag dan even aan hem om een stukje te rappen.


Word je in de stad wel eens ingehaald door een lange jongen met roze rugzak? Grote kans dat het Wiard (H6) is: de fietsfeut voor al je boodschappen. Bij de levering van je dagelijkse maaltijd kan hij je direct vertellen hoe je deze simpel kunt omtoveren tot een culinair hoogstandje. Ook voor problemen met adten of de vraag hoe je zoveel mogelijk bier in korte tijd kan wegwerken, kan je terecht bij Wiard. Hij laat je graag zien hoe je dat het beste kunt doen. Neem dan wel even een pitcher voor hem mee, zal hij waarderen.   

Welmoed (D12) heeft zojuist haar master Supply Chain Management afgerond, maar daarna juist haar Chain omgedaan. Ze is namelijk van überstudent naar burger gegaan, iets wat tijdens het regelen in ‘t Gat niet per se van pas gaat komen. Maar deze meid heeft het studentenleven wel grandioos mogen beleven, met menig commissie binnen de vereniging heeft ze namelijk haar aandeel gehad. Maar Tetter verdwijnt niet hoor, je zult haar gewoon katslam in ‘t Gat zien elke week.

Sanne (D15) zal niemand zijn ontgaan. Dit loslopende chaotische kletsmonster uit dames moker laag is op elk feestje, borrel, spel en al het andere wat met Donitas te maken heeft te vinden. Ze zegt dat ze druk is met haar co-schappen, maar ondertussen zit zij vaker aan de wijn dan dat zij in het ziekenhuis zelf te vinden is.Ondanks haar drankgebruik is deze ambitieuze meid ook druk bezig om haar CV uit te breiden door te werken op de spoed, een commissie hier en daar en kan je haar vinden als ‘et al.’ in the British Medical Journal. Heb je ooit advies nodig over uitdroging, katerherstel of een SOA dan kan je altijd bij Sanne terecht. 

Last but not least hebben we onze Redaccie Feut Valerie (D12). Deze meid is een aanwinst voor de commissie vanwege haar editskills voor Donieuws. Verder is haar lievelingskleur zwart, maar dit zegt niks over haar kleurrijke persoonlijkheid. Tip: Wil je Valerie versieren, begin dan een gesprek over BMW’s, want ze is gek op auto’s en rijd meestal te hard.

Redaccie_21-22.png
Redaccie '21-'22

Redaccie

Redmar Boerties (2019) -
Wiard Bruinsma (2019) -
Kelly Giesselbach (2016) -
Sanne Ter Horst (2018) -
Welmoed Kuipers (2016) -
Yorik Maatman (2020) -
Bjarne Overtoom (2018) Voorzitter