Redaccie

Redaccie

De Redaccie is verantwoordelijk voor ‘het Doniteurtje’, het clubblad dat zes keer per jaar verschijnt. In ‘het Doniteurtje’ worden serieuze zaken afgewisseld met roddels, interviews en andere leuke verhalen. ​


Contact: redaccie@donitas.nl

Meet the Redaccie

Onder het motto ‘fake news is ook news’ gaan wij proberen een beetje quality content voor jullie in elkaar te zetten in de vorm van Doniteurtjes en een paar afleveringen Donieuws. Wie zijn wij nou eigenlijk? Komt ie:

Ik ben Yorik (H7), 23 lentes oud, maar toch de feut van het gezelschap. Na mijn bestuursjaar bij Tweeslag, waarin ik zéér veel aandacht besteedde aan mijn master Mechanical Engineering, besloot ik dat het tijd werd om het eens rustig aan te doen: actief lid worden bij Donitas. Als sjaars zoek ik furore in het Vlaggenschip heren zeum, gepaard met de nodige pretcylinders. Gun deze feut eens een lekker adtje in het Gat! 

Ik ben Bjarne (H3). Mensen kennen mij als de persoon die nog geen dag feut is geweest in zijn hele leven. Ik haat zuipen ook extreem, maar ik vind mij toch elke keer weer in die benarde situatie. Qua studie doe ik Farmacie en ben toevallig bijna klaar met het SARS-CoV-2 vaccin. Je weet mij te vinden. Ik vertegenwoordig het grote heren net niet met als boegbeeld de feutenkapstok. Volg ons op: @feutenkapstok

Hoi, mijn naam is Sanne (D15) en ik ben de rustheid zelve. Als derdejaars heb ik nog nooit de ultieme student uitgehangen, ben ik zelden enthousiast en lig ik altijd vóór 12 uur te slapen. Wat is bier? Bovendien ben ik heel goed in het stellen van diagnoses bij mijzelf als geneesco: met de DD ‘brak of corona?’ is de conclusie vaker brak en heb ik een chronische aandoening vastgesteld: te laat komen. Dit jaar maak ik onze commissie blij met mijn overheerlijke snaaaacks.

Hoi, mijn naam is Lisa (D10). De prominentste van de commissie en de vrouw met de beste kledingsmaak. Jullie kennen mij vast al wel doordat ik altijd vrolijk in het geel-blauw door de ACLO huppel. Ik sta het liefst de hele dag voor de camera, jullie zullen mij dan ook vaak tegenkomen bij het legendarische Donieuws dit jaar. Handtekeningen doe ik helaas niet aan.

Jo, ik ben Wiard (H7). Ik ben vrij nieuw dus ongeveer 2% van de vereniging zal mij kennen. Ik heb een hekel aan bier en hou van ongemakkelijke stiltes. Maar hierin ben ik natuurlijk niet speciaal. Ik studeer Human Resource Management dus als je problemen hebt met je baas laat het me weten. Vaak wordt mij de vraag gesteld of ik het kut vind zo klein te zijn, maar ik heb me inmiddels over het feit weten te zetten dat er voor mij geen lengte in zit.

Mijn naam is Welmoed (D12), oftewel Tetter, en dat spreek voor zich. In mijn 5 jaar dat ik bij Donitas zit, heb ik van vele donitaters mogen proeven, maar mijn Pieter was het lekkerst en hij doet nu bestuur, Vo! Verder ben ik half blind, maar zorg ik nog steeds voor de beste passjes als professioneel libero en mag ik het boekje ontwerpen in deze legendarische commissie. Ik studeer af en toe MSc Supply Chain Management, al ben ik vaker in het Gat te vinden dan in de collegezaal.

Joo, ik ben Redmar (H6), aandeelhouder in de terrible-alcohol.de webshop en quote coördinator van de Redaccie. Na mijn bestuursjaar bij Tweeslag ben ik in een zwart gat terecht gekomen, waar ik middels de Redaccie mijn levenslust probeer te hervinden, Vo. Mijn hobby's zijn bankzitten en Klok drinken onder de douche. Volleybal vind ik ook wel leuk. Ik ben een erg grote speler en ik heb nog nooit overgegeven. Ik studeer psychologie en hoop later influencer te worden op social media.

Hoi, mijn naam is Kelly (D9) en ik ben bij uitstek de langste vrouw van Donitas. Naast het maken van ontzettend veel killblocks, vul ik mijn dagen met het studeren van rechten. Ik vind Grolsch Kanon bier het beste biertje dat er is en daarom ben ik in het machtige Dames 9 terecht gekomen. Binnen de commissie vervul ik de functie van voorzitter. 

Redaccie

Redmar Boerties (2019) -
Wiard Bruinsma (2019) -
Kelly Giesselbach (2016) -
Valerie Grimberg (2021) -
Sanne Ter Horst (2018) -
Welmoed Kuipers (2016) -
Yorik Maatman (2020) -
Lisa Mastenbroek (2017) -
Bjarne Overtoom (2018) Voorzitter