Toernooicie

Toernooicie

De Toernooicie organiseert gedurende het jaar een aantal leuke toernooien. Hierbij kun je denken aan een intern toernooi, een mixtoernooi en het hoogtepunt is Donitas Open. Dit is het voorbereidingstoernooi van onze vereniging en vindt jaarlijks eind augustus/begin september plaats. Hier doen ook veel externe teams aan mee en er komt veel organisatie bij kijken. Vaak is er na het toernooi nog een leuk feestje.

Contact: toernooicie@donitas.nl

Toernooicie 2021-2022

Om dit jaar een aantal fantastische toernooien neer te zetten zijn de beste paarden van stal gehaald om plaats te nemen in de Toernooicie van ‘21-22. 

Te beginnen met onze feut, Lianne (WD4), het volleyballen is net zo nieuw voor haar als de Donitassfeer, maar gelukkig zijn er genoeg momenten waarop wij Lianne volledig kunnen opvoeden. Naast feut is Lianne ook onze penningmeester, dus op het financiële gebied zitten we zeker goed. 

Waar nog wel eens twijfels kunnen ontstaan of het goed zit, is bij onze Wytske (D2). Deze altijd vrolijke psycholoog-in-spé weet de vergaderingen altijd goed te vullen met oneindig geklets. Gelukkig is Wytske mede-verantwoordelijk voor de sponsoring. Dus als de sponsoren niet overtuigd zijn door haar enthousiasme kan zij altijd haar manipulatie methoden gebruiken. 

Naast Wytske is ook Timo (H7) mede-verantwoordelijk voor de sponsoring. Hoewel hij dacht na zijn bestuursjaar van de sponsoren af te zijn, wisten wij Timo toch nog een jaar te strikken voor een functie binnen zijn expertise. Net als Wytske is ook Timo graag aan het woord, maar in dit geval wordt er af en toe ook iets zinnigs gezegd. Gelukkig heeft Timo ook regelmatig een biertje aan zijn mond en blijft de tijd om te ratelen redelijk beperkt. 

Om een mooie following te krijgen is Leon (H2) dit jaar verantwoordelijk voor de sociale media. Naast het promoten van onze toernooien is Leon veel bezig met het zetten van strepen. Hij is namelijk ook onze strepennazi. Het moet vast een groot genoegen zijn voor onze tweede feut om de eervolle taak als strepennazi op zich te mogen nemen. 

Dan vraag je je vast af: tweede feut? Is er dan ook een derde? Jazeker! Dat is onze Inez (D16). Inez zorgt als wedstrijdcommissaris voor het reilen en zeilen tijdens het toernooi. Daarnaast weet Inez met haar gevatte opmerkingen haar mening altijd goed duidelijk te krijgen. Wisten jullie trouwens dat Inez bijna een heuse Reality-Ster geworden was? Gelukkig koos ze ervoor om haar avonturen uit te stellen en toch bij te Toernooicie te komen. Een hele goede keuze als je het mij vraagt. 

Gelukkig staat Inez er niet alleen voor en wordt zij in de functie van wedstrijdcommissaris bijgestaan door onze commissie-oma: Lisa (D7). Lisa is al bijna net zo lang lid van Donitas als de gemiddelde leeftijd van deze commissie. Dat is wel het enige waaraan je merkt dat Lisa de commissie-oma is, want ook Lisa is regelmatig met een biertje in haar hand te vinden.

Godzijdank hebben wij nog een stabiele factor binnen de Toernooicie: Jeske (D11). Als secretaris notuleert zij elke vergadering nauwkeurig en als we door het geklets van anderen tijdens een vergadering afdwalen weet Jeske ons al gauw weer op het goede spoor te brengen. Jeske kan tijdens onze vergaderingen veel relevante werkervaring opdoen, als toekomstig juf kan zij namelijk goed oefenen hoe het is om met een groep basisschoolkinderen (lees: de rest van de Toernooicie) om te gaan. Win-win situatie, als je het mij vraagt.

Tot slot natuurlijk onze voorzitter Sander (H5) ofwel ale-xander. Hij heeft de zaakjes altijd goed op orde en is zelfs zo committed aan de commissie dat hij er een studie voor heeft opgegeven. Een baan als pizzabezorger was toch niet helemaal zijn ding, dus heeft hij dit weten in te ruilen voor het betaald rondjes rijden in mooie waggies. Dankzij deze man kunnen we prominent naar commissieweekend! Gelukkig maar, want van de snelle vergaderingen moeten we het niet van hem hebben… 

Toernooicie_21-22.jpeg
Toernooicie '21-'22

Toernooicie

Er zitten geen leden in deze groep