Paparacie

Paparacie

De Paparacie houdt zich bezig met beeld- en promotiemateriaal voor Donitas. Zij maken foto’s en filmpjes op thuisdagen, feestjes, vakanties en andere evenementen welke vervolgens in onze Facebook Ledengroep en op de website worden geplaatst. Afgelopen jaar zijn er ook een aantal mooie aftermovies en promotievideo’s gemaakt. 


Contact: paparacie@donitas.nl

De Paparacie van 2020-2021 wordt ook wel dé Paparacie der paparazzo genoemd. Met een gloednieuwe camera in het bezit gaan we ons dit jaar bezig houden met alle fans die willen shinen voor onze camera. De commissie, bestaande uit maar liefst 9 (!) Donitaters, wordt geleid door Nadine Boelens. Nadine pakt haar eerste jaar in een commissie meteen goed aan door voorzitter te worden. Met haar ervaring als vmbo-docente moet het haar lukken om dit zooitje ongeregeld in bedwang te houden.

Onze tweede aanwinst is de hobbyfotografe Lauri Wissink. Ook voor Lauri is dit het eerste jaar in een commissie, maar wat ervaring met fotografie kunnen we van harte gebruiken! Met haar eigen camera schiet ze al mooie plaatjes, maar nu mag ze dit bij Donitas ook waar gaan maken. Daarnaast hebben we het komische duo Indy Dirksen en Andy Lan. De creatieve tekenaar (en feut) Indy kan haar ei erg goed kwijt bij het fotograferen en de energie van Andy hebben we nodig om die ene perfécte foto te kunnen maken. 

Om de commissie compleet te maken, hebben we natuurlijk wat vedettes nodig. Met commissie-opa Pieter Wolff komt dat helemaal goed. Bijna ieder feestje is hij erbij om, na een aantal biertjes, mooie foto’s te kunnen schieten. Onze enige echte Mr. Choc, a.k.a. Tim van Beers, is natuurlijk ook niet te ontbreken in dit plaatje. De langst spelende Donitater in deze commissie is 100% bereid om er dit lustrumjaar wat moois van te maken. 

Als laatste ingrediënt om deze commissie tot de top te hijsen, hebben we nog wat commissie-ervaring nodig. Dit kunnen we gelukkig vinden bij de laatste drie meiden: Desi Spoelstra, Mariska Meijer en Kayla Nienhuis. Voorgaande jaren zijn er al aardig was commissies versleten door deze dames en ze zijn gedreven om hetzelfde te presteren bij de Paparacie. Mooie kiekjes gegarandeerd!

Al met al is het duidelijk dat deze commissie genoeg fans heeft. Die moeten natuurlijk allemaal op de foto gezet worden. Met 9 man sterk gaan wij er dit lustrumjaar voor zorgen dat Donitas mooi op beeld gezet gaat worden. Kort gezegd: alleen maar fans voor onze lens!

Paparacie 2020-2021
“Alleen maar fans voor onze lens”

Paparacie

Tim van Beers (2015) -
Muriël Bontekoning (2019) -
Nina Elbers (2021) -
Maaike Elisabeth Enting (2019) -
Saskia Nauta (2018) Voorzitter
Kayla Nienhuis (2018) -
Pieter Wolff (2017) -