Paparacie

Paparacie

De Paparacie is de commissie die zich bezighoudt met promotiemateriaal van Donitas. Leden van deze commissie maken foto’s en filmpjes op thuisdagen, feestjes, vakanties en andere evenementen die vervolgens met leden en externe worden gedeeld. Ook worden er een aantal mooie aftermovies en promotievideo’s gemaakt. De paparacie helpt ook met het maken van sociale media content voor Donitas.

​​​Contact: paparacie@donitas.nl

​​​​​​​

Potentieel fotomodel,

Wij zijn de paparacie, waar we de kunst van foto's maken serieuzer nemen dan de meeste levenskeuzes. Hier vormen we een alliantie met flitsende lenzen en jullie stralende glimlachen om de kunst van het perfecte plaatje te perfectioneren. Wij zijn de enige commissie die je echt tevreden moet houden want anders heb je geen foto's van je team :)

We beginnen met onze voorzitter Romy, bovenop het feit dat zij professioneel fotograaf is zorgt ze er ook voor dat de kwaliteit en tijdigheid van foto's exponentieel groeit. Dan hebben we Esmée, zij zorgt voor de 'gezelligheid' binnen de commissie, met haar legendarische quote zoals: "een dag niet in het gat gezopen is een dag niet geleefd!" Onze vriendin Joni kan je niet missen op je feestje (en de mannen al helemaal niet ;), zij is de eerste die zegt: "ik maak wel foto's in het gat"! Dan onze favoriete feut Babeth, de enige die nog respectievelijk niveau volleybal weet te spelen binnen de commissie en gezien ze de hele wereld al heeft ontdekt kan ze nu Donitas ontdekken! Dan onze favoriete ginger Rob, hij is overduidelijk de vader en moeder tegelijk van de commissie, niet alleen komt die gewoon op een meeting die valt op zijn verjaardag, maar dan neemt hij ook nog het lekkerste toetje dat je maar kan voorstellen mee. Dat brengt ons naar Pienke, het schatje van de commissie, haar zul je nooit iets gemeens horen zeggen ( in tegenstelling tot de andere dames kuch kuch). Daarna hebben we Boudewijn, deze man kan een Roséadt doen dat je nog nooit eerder hebt gezien. Hij giet het er even snel in als dat hij het eruit kotst, wat een legende is deze vent. Als laatste is Jake, naast het tonen van zijn sixpack op de insta ;) , laat hij ook zien dat hij de PR van de paparacie is. Oftewel het meesterbrein achter het verkopen van de geweldige acties die wij als paparacie u voorstellen.

Hopelijk zullen jullie genieten van onze kiekjes en geheime talent om zelfs jullie ketsballen en homeruns er photogeniek uit te laten zien. Onthoud bij fotografie en eigenlijk bij alles: "Het maakt niet uit hoeveel pixels je hebt, het gaat erom hoe je ze gebruikt!" ;)

Tot de volgende thuisdag!

De Paparacie 23/24

"Shoot or Shots"

Paparacie

Boudewijn Bartelds (2021) -
Jake Bletterman (2022) -
Babeth Fellinger (2023) Feut
Esmée Kruk (2022) -
Rob Meulenkamp (2021) -
Romy Postma (2022) Voorzitter
Pienke Stegeman (2022) -
Joni van Triest (2018) -