Gluurgidscie

Gluurgidscie

Donitas kent een eigen almanak, de Gluurgids. De Gluurgids is voor elk lid een onmisbaar boekwerk met daarin een uitgebreide terugblik op het afgelopen jaar. Een waar collectors item! Gedurende het hele jaar werkt de Gluurgidscie hard aan een mooi boek. Er wordt ook een borrel georganiseerd om het thema van dat jaar bekend te maken! Tot slot wordt het resultaat van de Gluurgids uitbundig gevierd op het Gluurgidsfeest, waarbij het eerste exemplaar wordt overhandigd aan de voorzitter van Donitas. Een deel van de commissie is dus ook verantwoordelijk voor het goed organiseren van de feestjes en het andere deel voor het ontwerp en invulling van het boek.

Contact: gluurgids@donitas.nl

Gluurgidscie 2022-2023

Ook dit jaar is deze commissie super gemotiveerd om een prachtige almanak voor de Donitaters te creëren. Van dit jaarboek kunnen Donitas leden jaren na hun carrière nog terug kijken op hun prachtige studentenjaren bij deze geweldige vereniging.

Om de spits af te bijten hebben we onze praeses Valerie Grimberg (D12). Valerie is dit jaar verantwoordelijk als voorzitter van deze commissie voor een prachtige Gluurgids. Met nog maar één jaar Donitas onder haar arm te hebben is ze één van de nieuwere leden in de commissie, wat te merken is aan haar adtsnelheid wat (nu nog) de wensen overlaat. Ondanks dat is ze er niet minder gezellig om en is vaak in voor een pilsje wat veel goeds beloofd voor de commissie dit jaar.

De volgende die we gaan voorstellen is Melvin Schneiders (H10) onze secretaris. Melvin is dit jaars schrijfschlebba en houdt alle belangrijke mailtjes en inzendingen van de teams en commissies bij, zodat Valerie ze hopelijk niet kwijt raakt. Melvin is ook een vaste klant bij de hoek, wanneer er meer geld aan eten wordt uitgegeven dan aan goudgele rakkers.

Dan hebben we ook nog onze oma van de commissie Lotte Warburg (D11) die het kleinste gat in haar hand heeft als onze penningmeester. Komt die naam je nog niet bekend voor? Dat kan, want Lotte mag dan wel al wat jaartjes lid zijn, maar dit is haar eerste commissie en wat zijn we blij om haar erbij te hebben, zodat we keihard kunnen lachen als ze weer eens op de grond van ‘T Gat ligt.

Nu gaan we door naar Lisanne Louwes (D12) onze feest coördinator. Nu het weer heel goed gaat met de knie van deze meid is ze ook niet vies van een feestje en kan dan ook als de beste een geslaagde borrel en moker feest organiseren. Met haar charmes regelt ze er dan ook nog vaak wat gratis shotjes bij. Maar wie kan daar nou nee tegen zeggen als de aller liefste meid van de commissie voor je staat!

De volgende meid straalt als de regenboog onze Sharon Koopman (D13). Na haar twee jaar lange Accie jaar, vond ze het tijd om die ervaring in een boek te gaan verwerken. Ze wil dan ook zeker weten dat alle fotos goed in het boek komen te staan en dat gaat ze doen als grafisch ontwerper van deze Gluurgids. Nu nog hopen dat ze dan niet perongelijk alle fotos inruilt voor fotos van haar geliefde kat Teddy.

De andere grafische ontwerper is onze geliefde Amerins Lommers (D10). Niet alleen talenten in het bedenken van rubrieken, maar ook in het voorspellen van het weer. Wij zullen nooit onverwachts nat geregend worden, want wij worden elke vergadering voorzien van een geweldig weerbericht van deze stiekeme weervrouw.

De laatste grafische ontwerper is Rogier Minten (H9). Deze man heeft een ruggengraat van suikerspin, want hij is vaker op stap te vinden dan in de boeken. Maar je hebt ook niets aan je charmes bij het studeren en dus gaat Rogier z’n charmes maar in de strijd gooien bij alle dames die deze vereniging te bieden heeft.

Last but not least hebben we onze feut Mart Euving (H10). Het is ons gelukt om hem te lokken en onze commissie af te maken. Als hoofd sponsoring hengelt hij de beste sponsors voor ons binnen. Dat doet hij met de beste glimlach van de commissie, want nog niemand heeft hem ooit chagerijnig gezien. Zelfs niet na het fietsen van zijn huis in Helpman naar ‘T Gat.

Gluurdgidscie
Gluurdgidscie '22-'23

Gluurgidscie

Mart Euving (2022) Feut
Valerie Grimberg (2021) Voorzitter
Sharon Koopman (2018) -
Amerins Lommers (2020) -
Lisanne Louwes (2019) -
Rogier Minten (2021) -
Melvin Schneiders (2021) -
Lotte Warburg (2017) -