Gluurgidscie

Gluurgidscie

Donitas kent een eigen almanak, de Gluurgids. De Gluurgids is voor elk lid een onmisbaar boekwerk met daarin een uitgebreide terugblik op het afgelopen jaar. Een waar collectors item! Gedurende het hele jaar werkt de Gluurgidscie hard aan een mooi boek. Er wordt ook een borrel georganiseerd om het thema van dat jaar bekend te maken! Tot slot wordt het resultaat van de Gluurgids uitbundig gevierd op het Gluurgidsfeest, waarbij het eerste exemplaar wordt overhandigd aan de voorzitter van Donitas. Een deel van de commissie is dus ook verantwoordelijk voor het goed organiseren van de feestjes en het andere deel voor het ontwerp en invulling van het boek.

Contact: gluurgids@donitas.nl

Lieve Donitaters, 


Het is ons een eer en waar genoegen om u voor te mogen stellen aan een 8-tal van uw favoriete leden van Donitas, dit jaar samengekomen onder de naam ‘Gluurgidscie’23-‘24’. Sommige letters zijn een beetje overbodig, maar daarover later meer. 


Ook dit jaar zullen wij aan de slag gaan om een prachtige Gluurgids voor jullie in elkaar te zetten en natuurlijk om een dik feest te geven. Met maar liefst twee feuten dit jaar, Noa Wolfsen (D6) en Joran Kleijer (H7) was het zeer nodig om de Donitas mores er gelijk vanaf het begin goed in te stampen, en met succes! Ex-feut Luuk Kuijper (H9) heeft daar goed aan bijgedragen door tijdens de eerste vergadering even te demonstreren hoe de gang van zaken bij Donitas gaat. Dankje Luuk! 


Binnen de commissie doet zich een opvallende gebeurtenis voor. Na twee bestuursjaren samen zijn Yarick Poiesz (H1, usshhh) en Pieter van Haaren (H6) elkaar nog steeds niet zat dus besloten ze elkaar maar weer op te zoeken in iets wat nog beter is dan bestuur, de Gluurgidscie. 


De Gluurgidscie telt dit jaar maar liefst twee leden van het machtige dames Bier, een naam waar Annemijn Espeldoorn (D4) en Femke Berger (D4) beide graag eer aan doen. Zoals de insta-bio van D4 luidt ‘scoren doen we binnen en buiten het veld’. 


En dan nu, de vrouw met de belangrijkste taak, strepennazi Hannah Bunder (D16). Hannah is niet bang om hier en daar een dopje Luft uit te delen en geluk voor haar, spelfouten tellen niet als je dyslexie hebt. 


Even terug naar de orde van de dag. Tijdens het ontwerpen van een Gluurgids, ook wel Almanak of jaarboek, is het belangrijk dat er een goede binding is tussen de leden van de vereniging en de commissie, vandaar dat wij meteen vanaf het begin extra ons best hebben gedaan om zowel de vedettes als de feuten van Donitas beter te leren kennen. Gepaard hierbij gaat dat het aantal meldplichten in de eerste twee maanden flink boven de 30 uitstijgt, vandaar dat wij onszelf liever presenteren als ‘Guurgids’, die L is flink overbodig. 


Schrijf je in voor de Gluurgids!!!!!


Kusjes, 

Gluurgidscie’23-‘24

‘Laat die ‘L’ maar weg’

Gluurgidscie

Femke Jasmijn Berger (2020) Voorzitter
Hannah Madison Bunder (2021) -
Annemijn Espeldoorn (2020) -
Pieter van Haaren (2018) -
Joran Kleijer (2023) Feut
Luuk Kuijper (2021) -
Yarick Poiesz (2018) -
Noa Danique Wolfsen (2023) Feut
Gluurgidscie
Gluurgidscie '23-'24