Donitop

Donitop

De commissie Donitop is verantwoordelijk voor organisatie omtrent de hoogstspelende teams van Donitas. Onder de Donitopteams vallen, Dames 1, Dames 2, Dames 3, Heren 1 en Heren 2. Donitop zorgt voor de wedstrijdkleding van deze teams, de veldorganisatie en het programma boekje op de thuisdagen, de financiën en de sponsoring van de teams en onderhoudt contact met media en Nevobo scheidsrechters.

Contact: donitop@donitas.nl

Donitop 2021-2022

Wij mogen dit seizoen eindelijk weer volleyballen! Mooie potjes volleybal, volle tribunes in de Struikhal en allemaal parels in de Donitopteams. De Donitopteams kunnen uiteraard niet zonder de toppers van de commissie Donitop. Donitop gaat er dit seizoen alles aan doen om alles zo goed mogelijk te laten verlopen voor de Donitopteams. Tijd om Donitop dan ook te gaan voorstellen: 

De voorzitter van Donitop dit jaar is Merel Kuiper, zij gaat proberen te zorgen dat iedereen zijn of haar taak goed uitvoert en er verder een fantastisch jaar van maken! Kenmerkend van Donitas op de thuisdagen is altijd de sfeer op de tribune, echter is de  sfeer op de tribune niks zonder de mooie tribuneboekjes. Die worden iedere thuisdag in elkaar gezet  door Franke Zeinstra. Het is voor Franke zijn eerste Donitas Commissie, daarmee is hij ook “half feut”. De andere “halve feut” is namelijk Inge Demmer, niet nieuw bij Donitas maar wel haar eerste Donitas Commissie. Inge is secretaris van Donitop en zorgt ervoor dat alles goed genotuleerd wordt tijdens de vergaderingen en alle mails keurig verstuurd worden naar de teams. 

De thuisdagen kunnen niet zonder een strakke dag planning die onder leiding staat van: Elwin Dogger. Elwin zorgt naast de dag planning ook voor het nodige prominente gedrag binnen de commissie (zie onze prachtig slogan). De Donitopteams zijn nergens zonder sponsoring, dit wordt gelukkig geregeld door de Commissaris Topsport Anton Bakker. Hij gaat proberen de ene sponsor na de andere sponsor binnen te slepen. Het geld wat Anton dan binnen haalt voor Donitop moet dan goed worden bijgehouden door onze penningmeester,  Ayla Poeisz. Vorig seizoen was Ayla ook al penningmeester van Donitop en heeft dus al aardig wat ervaring binnen Donitop. 

Daarnaast worden de vlaggenschepen van de vereniging extra goed begeleidt door de teammanagers! Amber Slump is de teammanager van Dames 1, met haar ervaring in veel commissies en bestuur is Amber een goede aanwinst voor Donitop. Bij de mannen van Heren 1 is Merel Kuiper, de teammanager. Nu denk je huh? Een foutje Merel is toch ook al voorzitter van Donitop? Dat klopt. Merel wilde haar functie als teammanager heren 1 niet opgegeven en combineert beide taken! 

Wij hebben mega veel zin in dit volleybalseizoen en hopen alleen maar volle tribunes te zien in de Struikhal om onze Donitopteams naar de overwinningen te schreeuwen, zingen en trommelen!

Donitop

Anton Bakker (2017) Commissaris Topsport
Inge Demmer (2020) -
Elwin Dogger (2016) -
Merel Kuiper (2016) Teammanager Heren 1
Ayla Poiesz (2019) Penningmeester
Amber Slump (2018) Teammanager Dames 1
Franke Zeinstra (2020) -