Donitop

Donitop

De commissie Donitop is verantwoordelijk voor organisatie omtrent de hoogstspelende teams van Donitas. Onder de Donitopteams vallen, Dames 1, Dames 2, Dames 3, Heren 1 en Heren 2. Donitop zorgt voor de wedstrijdkleding van deze teams, de veldorganisatie en het programma boekje op de thuisdagen, de financiën en de sponsoring van de teams en onderhoudt contact met media en Nevobo scheidsrechters.

Contact: donitop@donitas.nl

Hoewel het seizoen ’20-’21 anders verloopt dan we hadden gehoopt, staat Donitop ook dit jaar klaar om de verantwoordelijkheden omtrent de hoogst spelende teams van Donitas op zich te nemen. Daarom wordt het eens tijd voor een voorstelrondje!

Laten we beginnen met voorzitter Isa van den Brekel (D7). Ondanks het feit dat er niet gevolleybald mag worden, houdt zij zich druk bezig met de werkzaamheden achter de schermen. Denk hierbij aan het organiseren van de welbekende Donitop loterij, ervoor zorgen dat iedereen zijn/haar actiepunten uitvoert en het trekken van menig rietadt na de vergadering.

Ayla Poiesz (D5) is de vrouw van de centen. Als penningmeester houdt zij nauwkeurig bij hoeveel geld er binnenkomt en wordt uitgegeven. Daarnaast wordt er regelmatig een beroep gedaan op haar rekenkunsten tijdens spelletjes, zoals dertigen.

Donitop zou Donitop niet zijn zonder sponsoren. Commissaris Topsport Timo Gruis (H6) onderhoudt het contact met de vele bedrijven die betrokken zijn bij Donitas en is altijd op zoek naar nieuwe sponsoren. Ideeën zijn daarom altijd welkom en mogen gemaild worden naar ct@donitas.nl!

Secretaris Angela Mennes (D3) is de tiepmiep van de commissie. Het notuleren van de vergaderingen is al een uitdaging op zich, maar een vergadering via Google Meet notuleren waarbij men continu uitvalt, achterloopt, door elkaar heen praat of op mute staat? Niet boffen.

Als we nou wedstrijden mochten spelen dan zou dagplanner Sander Trouw (H5) ervoor zorgen dat alle thuisdagen op rolletjes zouden verlopen. Maar da was nie en we weten niet zo goed wat Sander zijn taak nu precies is. Gelukkig heeft hij wel altijd een goed verhaal klaar, bijvoorbeeld over zijn avonturen op het werk.

Grafisch designer Koen Vlaar (H2) heeft aan het begin van het seizoen twee prachtige thuisdagboekjes ontworpen, maar er valt op het moment erg weinig grafisch te designen. Gelukkig weet Koen de rest van de commissie prima te vermaken tijdens vergaderingen door voor thuiskapper te spelen of zijn zatte huisgenoten te filmen.

Tot slot zijn de teammanagers verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de eerste Donitopteams. Als eerste hebben we de teammanager van Heren 1, Merel Kuiper (D3). Gelukkig valt styling niet onder deze functie, want dit is iets wat voor Merel lastig blijkt in deze corona tijden. Ze zorgt er hiermee overigens wel voor dat het strepenboek vol komt.

Last but not least hebben we Amber Slump (D4), teammanager van Dames 1. Naast het verjagen van Merel uit het huis, zorgt ze ervoor dat Dames 1 op en top klaar is voor de Topdivisie. Als je haar niet kan vinden dan is Ambuuur ergens under de mudder.


Donitop

Isa van den Brekel (2015) Voorzitter
Timo Gruis (2018) -
Merel Kuiper (2016) -
Angela Mennes (2017) -
Ayla Poiesz (2019) Penningmeester
Amber Slump (2018) -
Sander Trouw (2019) -
Koen Vlaar (2017) -