Donitop

Donitop

De commissie Donitop is verantwoordelijk voor organisatie omtrent de hoogstspelende teams van Donitas. Onder de Donitopteams vallen, Dames 1, Dames 2, Dames 3, Heren 1 en Heren 2. Donitop zorgt voor de wedstrijdkleding van deze teams, de veldorganisatie en het programma boekje op de thuisdagen, de financiën en de sponsoring van de teams en onderhoudt contact met media en Nevobo scheidsrechters.

Contact: donitop@donitas.nl

Donitop 2022-2023

Wij zijn Donitop, de commissie die verantwoordelijk is voor de hoogspelende teams: Heren 1 & 2 en dames 1, 2 & 3. Wij zijn voornamelijk erg actief -en goed zichtbaar in onze roze shirts- op de thuisdagen. Aan ons de taak om op deze dagen de velden om te bouwen, het aanspreekpunt voor de Nevobo scheidsrechters te zijn en ervoor te zorgen dat het de teams aan niets ontbreekt. Het enige waar wij geen invloed op hebben, is de uitslag van de wedstrijden. Naast het op de thuisdagen actief zijn, zorgen we voor het financiële plaatje van de teams en organiseren we, samen met de teams, 4 borrels.

De secretaris is Lisa Heslinga. Zij notuleert tijdens de vergaderingen en zorgt voor het mailcontact vanuit de commissie. Delisa Nijstad is de penningmeester. Zij gaat over de financiën en houdt altijd een oogje op de begroting. Boris Held zit namens het bestuur in de commissie: hij is verantwoordelijk voor de sponsoren van de teams. Op de thuisdagen is het soms rennen en vliegen tijdens het ombouwen van de velden en daarvoor hebben we een dagplanning nodig. Hier zorgt Rosa de Graaff voor. Jullie zullen ze ongetwijfeld al gezien hebben; de mooie gele programmaboekjes. Onze grafisch ontwerper en tevens feut Korneel Chatrou maakt voor elke thuisdag zo'n boekje. Voor alles omtrent wedstrijdkleding, trainingspakken en overige kleding van de teams is Ivar Berger verantwoordelijk. De teammanagers van zowel heren 1 als dames 1 zitten ook in de commissie: dit zijn respectievelijk Merel Kuiper en Naomi Huisman. Zij zijn een belangrijke schakel tussen het hoogtspelende mannen- en damesteam en onze commissie. Jacco Dijksma is voorzitter en hij ziet er op toe dat de taken worden uitgevoerd en is algemeen aanspreekpunt.

Tot de volgende thuisdag!

Donitop '22-'23

"Zonder hop geen Donitop"

Donitop
Donitop '22-'23

Donitop

Ivar Merijn Berger (2021) -
Korneel Chatrou (2022) Feut
Jacco Dijksma (2017) Voorzitter
Rosa de Graaff (2021) -
Boris Held (2019) Commissaris Topsport
Lisa Heslinga (2017) -
Naomi Huisman (2018) Teammanager Dames 1
Merel Kuiper (2016) Teammanager Heren 1
Delisa Nijstad (2021) Penningmeester