Toernooien

Toernooien

Donitas Beach

Elk jaar wordt er in mei een beachtoernooi georganiseerd door de Beachie aan de Hoornse Plas. Lekker volleyballen in het zand met Donitas!

Het toernooi wordt vormgegeven aan de hand van een thema die bekend wordt gemaakt tijdens een borrel. Het openingsfeest zal het toernooi inluiden waardoor niet iedereen even fris de dag zal beginnen. Het toernooi is elk jaar weer een groot succes, mede door de verschillende activiteiten naast het volleyballen zelf. Zoals elk jaar een loterij waarbij mooie prijzen zijn te winnen. Als afsluiting wordt er nog een borrel georganiseerd.

Het speelniveau varieert van 4e klasse tot en met A/B-league. Per niveau zijn er mooie prijzen te winnen.

Voor meer informatie neem contact op via beachcie@donitas.nl.


DKV toernooi

Het DKV toernooi is het grootste volleybaltoernooi van Noord-Nederland. Het wordt georganiseerd door de drie studentenvolleybalverenigingen van Groningen: Donitas, Veracles en Kroton. Het vindt plaats bij het sportcentrum (ACLO) op het Zernike in Groningen. DKV trekt jaarlijks zo'n 1200 deelnemers afkomstig uit binnen- en buitenland.  Zo zijn teams uit Duitsland, Belgie, Engeland en de Verenigde Staten elk jaar van de partij. Het niveau van DKV varieert van recreatief volleybal (buiten) tot het hoogste nationale niveau (binnen). 

Het binnentoernooi is voor alle divisieteams een absolute aanrader om het seizoen goed mee af te sluiten! Tijdens het binnentoernooi wordt de gezellige sfeer van het DKV-toernooi namelijk gecombineerd met volleybal op hoog niveau.

Het buitentoernooi staat bekend als een gezellig toernooi met een goede sfeer, waarbij uiteraard volleyballen in een heerlijk zonnetje centraal staat. Voor de meeste teams is dit toernooi een mooie afsluiting van het volleybalseizoen, waarbij ze nog een keer voor de overwinning kunnen gaan. Mannen-, vrouwen-, en mixteams spelen in verschillende poules variërend van recreatief volleybal tot de promotieklasse.

www.dkvtoernooi.nl


Donitas Open

Na een lange zomerstop is het tijd om in te spelen voor het echte seizoen begint. Waar kan dit beter dan tijdens het openingstoernooi van Donitas?  Op verschillende niveau's worden er wedstrijden gespeeld op de ACLO. Wil je graag meedoen met dit toernooi of meer informatie? Neem dan contact op via donitasopen@donitas.nl.487603_363969323711551_1053125809_n.jpg