Lid worden!

De grootste én gezelligste studentenvolleybalvereniging van Groningen!

Lid worden!


Donitas

Ben je student en heb je zin om te gaan volleyballen en om nieuwe mensen te leren kennen bij de leukste vereniging van Groningen? Dat kan! G.S.V.V. Donitas is de gezelligste en grootste studentenvolleybalvereniging van Nederland! De ideale plaats om te volleyballen.

Activiteiten

Donitas heeft naast volleybal ook een supergezellig verenigingsleven. Verschillende commissies zorgen ervoor dat spelen bij Donitas onvergetelijk wordt met onder andere feesten, het Amelandweekend, het beachtoernooi, het DKV-toernooi, een wintersportvakantie, maandelijkse borrels in onze stamkroeg en nog veel meer. Kortom: alle ingrediënten die je nodig hebt voor een onvergetelijke tijd!

Teams

Met 16 damesteams, 11 herenteams en 4 weekteams is Donitas de grootste volleybalvereniging voor studenten. De teams zijn verdeeld over bijna elk niveau (van Topdivisie tot Vierde Klasse). Er zit dus altijd een leuk team tussen voor jou, ook als je net begint met volleyballen.

Waarom Donitas?

Donitas is de grootste studentenvolleybalvereniging van Nederland. Met zo veel leden kan het haast niet anders dan dat er mensen tussen zitten met wie jij het goed kan vinden. Daarnaast heeft een grote vereniging veel commissies nodig om alle leuke dingen mogelijk te maken. Volop mogelijkheid om nog meer te leren dan alleen volleyballen. En last but not least: bij Donitas beleef je de allermooiste feestjes!

DSC_0184.JPG
Thuisdag
c5e80fe9cc0e448398a9e75ecd96952b.JPG
Ledenweekend

Interesse om lid te worden?

Vul vrijblijvend het interesseformulier in!

Heren 

Ben je een man? Gebruik de volgende link: Interesseformulier Heren

Dames (Eerste Klasse senioren en hoger)

Ben je een hoogspelende dame (eerste Klasse of hoger)? Vul dan onderstaande link in: Interesseformulier Dames (Eerste Klasse en hoger)

Dames (Jeugd, Tweede Klasse en lager) 

Ben je een vrouw en speel je tweede klasse of lager? Vul dan de onderstaande link in: Interesseformulier Dames (Tweede Klasse en lager)

Weekdames (Woensdag)

Ben je een vrouw en wil jij wedstrijden spelen op woensdag in plaats van zaterdag? Vul dan de onderstaande link in: Interesseformulier Weekdames

Vragen?

Heren
+31 6 35608770                          wch@donitas.nl

Dames (Eerste Klasse senioren en hoger)
+31 6 31542877
wcdh@donitas.nl

Dames (Jeugd, Tweede Klasse en lager)
wcdl@donitas.nl

Weekdames​​​​​​​
wcdl@donitas.nl

Overige vragen

info@donitas.nl