Schrijf je nu in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!


Lid Worden!
Ben je student in Groningen en heb je zin om te gaan volleyballen en om nieuwe mensen te  leren kennen bij de leukste vereniging van Groningen? Dat kan!  G.S.V.V. Donitas is dé gezelligste en grootste studentenvolleybalvereniging van Nederland! De ideale plaats om te volleyballen. Met 29 teams binnen de vereniging spelend van recreatief niveau tot aan de Topdivisie zit er ongetwijfeld een leuk team voor je tussen!
 
Activiteiten
Donitas heeft naast volleybal ook een super gezellig verenigingsleven! Verschillende commissies zorgen ervoor dat spelen bij Donitas onvergetelijk wordt met onder andere feesten, het Amelandweekend, het beachtoernooi, het  DKV toernooi, een wintersport, maandelijkse borrels in onze stamkroeg en nog veel meer! Kortom: alle ingrediënten die je nodig hebt voor een onvergetelijke tijd!
 
Teams
Met 16 damesteams, 9 herenteams en 4 weekteams is Donitas de grootste volleybalvereniging voor studenten. De teams zijn verdeeld over bijna elk niveau, er zit dus altijd een leuk team voor jou tussen. Ook als je een beginner bent!

Waarom Donitas?
Donitas is de grootste studentenvolleybalvereniging van Nederland! Met zoveel leden kan het haast niet anders dan dat er mensen tussen zitten met wie jij het goed kan vinden. Daarnaast heeft een grote vereniging veel commissies nodig om alle leuke dingen mogelijk te maken. Volop mogelijkheid om nog meer te leren dan alleen volleyballen. En last but not least: bij Donitas beleef je de allermooiste feestjes! 

Interesse in een proeftraining?

Of neem voor meer informatie contact met ons op!
Voor meer informatie en eventueel een gratis proeftraining kun je bellen met:


voor Damesteams Eerste Klasse en hoger:
Alke: +316-11067672 of wcdh@donitas.nl

voor Damesteams Tweede Klasse en lager:
Lisa: +316-11728070 of wcdl@donitas.nl

voor Herenteams:
Koen: +316-23428358 of wch@donitas.nl

voor Weekdamesteams:
Lisa: +316-11728070 of wcdl@donitas.nl

Of stuur een e-mail naar: info@donitas.nl