Donitopsponsoren

Heren 1 - Mulder & Sturm notarissen

Mulder & Sturm notarissen

Wij zijn een klein notariskantoor en kennen de bijzonderheden in de regio. Onze uitgangspunten zijn persoonlijke aandacht en cliëntgerichtheid. Wij nemen de tijd om onze akten met u te bespreken en in een duidelijke taal toe te lichten. Dat wij dit met de grootst mogelijke zorgvuldigheid doen, is natuurlijk vanzelfsprekend.

Voor vele belangrijke stappen in uw leven heeft u een notaris nodig. Of het nu gaat om de aan- of verkoop van uw (eerste) huis, een huwelijk, de geboorte van een kind, het opstellen van uw (levens)testament, het oprichten van een vennootschap, stichting of vereniging. Heldere afspraken die vastgelegd zijn zorgen voor rust en wij adviseren u graag bij het nemen van die belangrijke stappen. Alles op een

ongedwongen manier. Het is natuurlijk wel zo fijn dat u zich thuis voelt op de plek waar u belangrijke knopen doorhakt.

De belangrijkste vraag is nu ‘Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?’ De koffie staat in ieder geval voor u klaar!

logo-mens-notarissen.jpg
Mulder & Sturm notarissen

Heren 1 - Thies de Jonge Hypotheken en Verzekeringen

Thies de Jonge Hypotheken en Verzekeringen

Verzekeringen, hypotheken: het lijkt allemaal een kwestie van cijfers en getallen. Van rente, premie, risico. Van kille kansberekening en anonieme analyse. 
Maar dat is een vergissing. Want de cijfers staan niet op zichzelf. Ze zeggen iets over hoe u leeft: uw inkomen nu, uw inkomensverwachting voor de toekomst, de mate waarin u risico loopt, etc. 
Daarom gaat het bij hypotheken en verzekeringen uiteindelijk niet over cijfers en getallen, maar over persoonlijk contact.

Bij welke hypotheek voelt u zich thuis? Welke verzekeringen heeft u nodig, welke kunnen we gerust opzeggen? Het antwoord kan ik pas geven als ik u een beetje leer kennen. Dat werkt goed voor mijn klanten. Het werkt vast ook goed bij u.

Dus stuur mij een mail (info@thiesdejonge.nl) of bel mij om een afspraak te maken: 06-15239790.

thiesdejonge.pdf
Thies de Jonge Hypotheken en Verzekeringen

Dames 2 FysioSportief

FysioSportief​​​​​​​


unnamed-2.png
FysioSportief

Heren 2 - 't Gat van Groningen

't Gat van Groningen

‘T Gat is het borrel / feestcafé van Groningen. De goede sfeer en lekkere muziek zorgen voor epische feestjes! bijzijn = meemaken! Geef daarom jouw eigen studentenavond, afstudeer/bedrijfsborrel, of themafeest in ‘T Gat van Groningen en ervaar het zelf! Een café afhuren is nog nooit zo leuk geweest!

t_Gat_van_Groningen.png
't Gat van Groningen

Dames 3 - Hemingway's

Hemingway's Cuba

In de wereld van Ernest Miller Hemingway draaide alles om het groots en meeslepend genieten. Een belangrijk deel van zijn avontuurlijke en reislustige leven speelde zich af in Cuba. In Hemingway’s Cuba speelt de Cubaans/Caribische keuken dan ook een centrale rol. Het pure en ambachtelijke van Hemingway’s schrijfkunst vind je terug in de samenstelling van de gerechten, de cocktails en de inrichting van de zaak. Met een knipoog naar zijn decadente levensstijl. De menukaart weerspiegelt de rijke diversiteit aan tradities en culturen die Hemingway op zijn reizen en verblijfplaatsen tegenkwam.

Hemingways_logo.jpg
Hemingway's Cuba