Donitopsponsoren

De grootste én gezelligste studentenvolleybalvereniging van Groningen! Je kan ons ook vinden op Studiegids.nl

Dames 1


PuntLetselschade

Adviseren

Wij adviseren expertisebureaus en rechtsbijstandverzekeraars. Heeft de vordering van uw klant of verzekerde kans van slagen? Lijkt het alsof de letselschaderegeling muurvast zit?

Het komt meer dan eens voor dat een belangenbehartiger of een rechtsbijstandsverzekeraar behoefte heeft aan een advies of second opinion. Die behoefte kan direct na een ongeval ontstaan, maar ook in een al langlopende letselschadezaak. Een gedegen advies over de (verdere) aanpak en mogelijkheden heeft vaak een gunstig effect op het resultaat in de letselschaderegeling voor uw klant/verzekerde.

Als ‘troubleshooter’ kan de inschakeling van Punt Letselschade Advocaten van grote waarde zijn. U kunt rekenen op een frisse blik en kwalitatief hoogstaande advisering. De grenzen worden verkend en waar mogelijk verlegd.

Ook voor procesadviezen kunt u terecht bij Punt Letselschade Advocaten. De ervaring met gerechtelijke procedures maakt dat de advocaten een gedegen afweging van de mogelijkheden kunnen maken. De belangen van uw klant/verzekerde staan daarbij altijd voorop.

De advocaten van Punt Letselschade Advocaten informeren u graag over de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op.

Mediation

Mediation biedt een mogelijkheid om in een letselschadezaak met een onafhankelijke derde, de zogeheten mediator, en de wederpartij tot een oplossing te komen. Het doel is om complexe letselschadezaken die op de rand van een juridische procedure staan, vlot te trekken.

Een juridische letselschadeprocedure is zakelijk van aard. Voor een slachtoffer speelt naast het zakelijke gedeelte juist ook het emotionele aspect een grote rol. Het verwoorden van emotie en het zakelijk waarderen daarvan, is in de praktijk zeer moeilijk. Hier kan het mediationproces uitkomst bieden. Mediation heeft inmiddels aangetoond een waardevol alternatief te zijn om tot een oplossing in letselschadezaken te komen.

De advocaten van Punt Letselschade Advocaten kunnen u nader informeren over de mogelijkheden en uiteraard ook begeleiden in het mediationproces.


“SponsorKliks,

Heren 1 - Plainwater

Plainwater helpt organisaties met advies en realisatie rondom architectuur,datawarehousing, -kwaliteit, -integratie, -analyse, rapportages en dashboards. De specialisten van Plainwater zijn waardige projectpartners doordat ze op het gebied van projectmanagement en technisch, functioneel en strategisch niveau meedenken met de klant. IT is daarbij geen oplossing voor complexiteit, maar een middel om de bedrijfsprocessen te ondersteunen. Beschikt jouw organisatie over meerdere databronnenen wil je bedrijfsprocessen efficiënter inrichten en zelfs kosten besparen? Plainwater kan helpen om heldere inzichten en herkenbare cijfers te creëren om jou te helpen als manager effectieve rapportages te leveren. Één ingang voor alle rapportages, een duidelijke opzet en de juiste cijfers toegankelijk voor de juiste mensen.

Plainwaters werkwijze kenmerkt zich door een ongedwongen open sfeer, waarbij het uitgangspunt is dat een gelukkig mens het best presteert. Werken bij Plainwater doe je niet omdat het moet, maar omdat je hiermee invulling geeft aan je wensen om dingen te bereiken en jezelf te ontplooien tot een waardevolle consultant. Je krijgt hierbij alle vertrouwen en ruimte voor het pad dat jij wilt bewandelen, maar ook de ondersteuning en
ervaring van je collega’s. Samen bouw je mee aan een hele fijne onderneming.

Dit is natuurlijk maar een kleine omschrijving van het grote werk, dus ben je geïnteresseerd
en wil je meer weten? Neem dan eens een kijkje op www.plainwater.nl!

Plainwater_logo.png
Plainwater

Dames 2 ADD Safety and Security

ADD Safety and Security

Veiligheid is een groot goed; hier zorgvuldig mee om te gaan vraagt de inzet van specialisten! ADD Safety & Security is zo’n specialist.  ADD (Aandacht voor Detail in Dienstverlening) is gevestigd in Hoogeveen en biedt een breed scala aan diensten die te maken hebben met  alle facetten van de veiligheid. Zo is ADD Safety & Security niet alleen expert als het gaat om het beveiligen van bedrijven, evenementen, personen en objecten. Het bedrijf verzorgt ook EHBO- en BHV cursussen. Daarnaast is ADD Safety & Security een ervaren partij op het gebied van veiligheidskunde en leveren ze mangat- en brandwachten.

Het team van ADD Safety & Security bestaat uit getrainde en ervaren professionals die zonder uitzondering in het bezit zijn van alle vereiste diploma’s en certificaten. Dát is een veilig en vertrouwd gevoel!

Denk je aan veiligheid dan denk je dus aan ADD Safety & Security. Met de hashtag #alshetveiligmoetzijn krijgt ADD Safety & Security overigens steeds meer bekendheid. Google de hashtag #alshetveiligmoetzijn maar eens, bezoek www.addsecurity.nl, of neem een kijkje op de Facebookpagina!


addsafety.png
ADD Savety and Security

Heren 2 - 't Gat van Groningen

't Gat van Groningen

‘T Gat is het borrel / feestcafé van Groningen. De goede sfeer en lekkere muziek zorgen voor epische feestjes! bijzijn = meemaken! Geef daarom jouw eigen studentenavond, afstudeer/bedrijfsborrel, of themafeest in ‘T Gat van Groningen en ervaar het zelf! Een café afhuren is nog nooit zo leuk geweest!

t_Gat_van_Groningen.png
't Gat van Groningen

Dames 3 - Hemingway's

Hemingway's Cuba

In de wereld van Ernest Miller Hemingway draaide alles om het groots en meeslepend genieten. Een belangrijk deel van zijn avontuurlijke en reislustige leven speelde zich af in Cuba. In Hemingway’s Cuba speelt de Cubaans/Caribische keuken dan ook een centrale rol. Het pure en ambachtelijke van Hemingway’s schrijfkunst vind je terug in de samenstelling van de gerechten, de cocktails en de inrichting van de zaak. Met een knipoog naar zijn decadente levensstijl. De menukaart weerspiegelt de rijke diversiteit aan tradities en culturen die Hemingway op zijn reizen en verblijfplaatsen tegenkwam.

Hemingways_logo.jpg
Hemingway's Cuba