Donitopsponsoren

De grootste én gezelligste studentenvolleybalvereniging van Groningen! Je kan ons ook vinden op Studiegids.nl

Dames 1 - OBEG

Overtoom Brand Expertise Groep: onderzoek, trainingen en advies

OBEG is werkzaam als brandexpert en verricht onderzoek, geeft trainingen en advies op het gebied van brandschade. Dankzij onze jarenlange ervaring en continue ontwikkeling staan we bekend als een zeer deskundig onderzoeksbureau dat werkzaam is op zowel nationale als internationale schaal.

Internationaal inzetbaar

OBEG zet jarenlange ervaring en vakinhoudelijke kennis enthousiast in. Wij zijn een no-nonsense bedrijf dat via korte lijnen en in duidelijke taal met de opdrachtgever communiceert. Wij zijn flexibel inzetbaar in zowel binnen- als buitenland en houden ons bezig met het uitvoeren van brandonderzoeken, het geven van trainingen op hogescholen en aan opdrachtgevers én het opstellen van adviezen naar aanleiding van diverse onderzoeken. Lees meer over ons bedrijf.

Deskundige brandonderzoeken op diverse gebieden

Bij het uitvoeren van een onderzoek proberen we de oorzaak en het verloop van een brand te achterhalen. Dit kunnen we doen aan de hand van technisch en tactisch onderzoek. Onze expertise ligt bij de autobranche, agrarische sector, wegen- en woningbouw en scheepvaart, maar we zijn altijd bereid te kijken wat de mogelijkheden zijn. Omdat OBEG samenwerkt met een betrouwbaar netwerk van consultants, is er altijd wel een geschikte brandexpert te vinden.

Lessen en trainingen aan professionals en aspiranten

Wij doen er alles aan om onze kennis op peil te houden, toch trainen wij ook graag anderen. Wij geven cursussen aan brandonderzoekers en andere geïnteresseerden in binnen- en buitenland. Zo geven we onder meer lessen op de Brandweeracademie en bieden we onze opdrachtgevers presentaties en instructies aan. Om een zaak te kunnen beoordelen is het immers belangrijk om te weten hoe iets in elkaar steekt.

Adviezen

Naar aanleiding van bijvoorbeeld een peer review, deskundigenonderzoek of een contra-expertise kan OBEG een advies opstellen. Wij streven er altijd naar de sterke en zwakke punten van een onderzoek aan de kaak te stellen en de vinger precies op de zere plek te leggen.

Wilt u meer informatie ontvangen over één van de diensten van OBEG of om een andere reden met ons in contact komen? Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar op 085-8889849 en staan u graag te woord.


obeg_jpg.jpeg
OBEG

Heren 1 - Plainwater

Plainwater

Plainwater helpt organisaties met advies en realisatie rondom architectuur,datawarehousing, -kwaliteit, -integratie, -analyse, rapportages en dashboards. De specialisten van Plainwater zijn waardige projectpartners doordat ze op het gebied van projectmanagement en technisch, functioneel en strategisch niveau meedenken met de klant. IT is daarbij geen oplossing voor complexiteit, maar een middel om de bedrijfsprocessen te ondersteunen. Beschikt jouw organisatie over meerdere databronnenen wil je bedrijfsprocessen efficiënter inrichten en zelfs kosten besparen? Plainwater kan helpen om heldere inzichten en herkenbare cijfers te creëren om jou te helpen als manager effectieve rapportages te leveren. Één ingang voor alle rapportages, een duidelijke opzet en de juiste cijfers toegankelijk voor de juiste mensen.

Plainwaters werkwijze kenmerkt zich door een ongedwongen open sfeer, waarbij het uitgangspunt is dat een gelukkig mens het best presteert. Werken bij Plainwater doe je niet omdat het moet, maar omdat je hiermee invulling geeft aan je wensen om dingen te bereiken en jezelf te ontplooien tot een waardevolle consultant. Je krijgt hierbij alle vertrouwen en ruimte voor het pad dat jij wilt bewandelen, maar ook de ondersteuning en
ervaring van je collega’s. Samen bouw je mee aan een hele fijne onderneming.

Dit is natuurlijk maar een kleine omschrijving van het grote werk, dus ben je geïnteresseerd
en wil je meer weten? Neem dan eens een kijkje op www.plainwater.nl!

Plainwater_logo.png
Plainwater

Dames 2 ADD Safety and Security

ADD Safety and Security

Veiligheid is een groot goed; hier zorgvuldig mee om te gaan vraagt de inzet van specialisten! ADD Safety & Security is zo’n specialist.  ADD (Aandacht voor Detail in Dienstverlening) is gevestigd in Hoogeveen en biedt een breed scala aan diensten die te maken hebben met  alle facetten van de veiligheid. Zo is ADD Safety & Security niet alleen expert als het gaat om het beveiligen van bedrijven, evenementen, personen en objecten. Het bedrijf verzorgt ook EHBO- en BHV cursussen. Daarnaast is ADD Safety & Security een ervaren partij op het gebied van veiligheidskunde en leveren ze mangat- en brandwachten.

Het team van ADD Safety & Security bestaat uit getrainde en ervaren professionals die zonder uitzondering in het bezit zijn van alle vereiste diploma’s en certificaten. Dát is een veilig en vertrouwd gevoel!

Denk je aan veiligheid dan denk je dus aan ADD Safety & Security. Met de hashtag #alshetveiligmoetzijn krijgt ADD Safety & Security overigens steeds meer bekendheid. Google de hashtag #alshetveiligmoetzijn maar eens, bezoek www.addsecurity.nl, of neem een kijkje op de Facebookpagina!


addsafety.png
ADD Savety and Security

Heren 2 - 't Gat van Groningen

't Gat van Groningen

‘T Gat is het borrel / feestcafé van Groningen. De goede sfeer en lekkere muziek zorgen voor epische feestjes! bijzijn = meemaken! Geef daarom jouw eigen studentenavond, afstudeer/bedrijfsborrel, of themafeest in ‘T Gat van Groningen en ervaar het zelf! Een café afhuren is nog nooit zo leuk geweest!

t_Gat_van_Groningen.png
't Gat van Groningen

Dames 3 - Hemingway's

Hemingway's Cuba

In de wereld van Ernest Miller Hemingway draaide alles om het groots en meeslepend genieten. Een belangrijk deel van zijn avontuurlijke en reislustige leven speelde zich af in Cuba. In Hemingway’s Cuba speelt de Cubaans/Caribische keuken dan ook een centrale rol. Het pure en ambachtelijke van Hemingway’s schrijfkunst vind je terug in de samenstelling van de gerechten, de cocktails en de inrichting van de zaak. Met een knipoog naar zijn decadente levensstijl. De menukaart weerspiegelt de rijke diversiteit aan tradities en culturen die Hemingway op zijn reizen en verblijfplaatsen tegenkwam.

Hemingways_logo.jpg
Hemingway's Cuba