Accie

Accie

De Accie is de Activiteitencommissie. Zij organiseert jaarlijks het legendarische Ameland ledenweekend in september, het running dinner, de maandelijkse borrels, het kerstdiner en feestjes na thuisdagen. De taken van de commissie bestaan uit locaties en muziek/dj regelen, thema’s bedenken, de ACLO tijdens de thuisdagen en feestlocaties versieren, leden uitnodigen en ze enthousiasmeren om te komen!

Contact: accie@donitas.nl

Accie 2021-2022

Wie, o wie, zijn toch die geweldige accie? Die commissie die verantwoordelijk is voor zoveel feest en bombarie? Weet je 't nie? Hier komt ie:

Marit (D7) is de voorzitter van het stel. Onder haar bezielende leiding wordt keer op keer vergaderd, gepland, en uitgevoerd, zodat borrels en thuisdagfeesten gesmeerd lopen. Ze is misschien de kleinste, maar ze heeft ze toch allemaal onder de duim.

Onze centenman, Jochum (H8), daar kan je op rekenen, als het gaat om bier drinken ten minste. Financieel staat hij gelukkig ook zijn mannetje en zorgt hij dat de geldstromen in goede banen lopen.

Katie (D12) is van de verslagen. Door haar wordt al het zinnigs en nuttigs dat op de vergadering gezegd wordt nauwkeurig genotuleerd en zal onze collectieve wijsheid de eeuwen doorstaan.

Omdat een Donitas feest nogal spetterend uit de hand kan lopen hebben wij onze jurist aan huis, Lisa (D9), om ons allemaal uit de gevangenis te houden. Echter, omdat zij net zo hard kan meefeesten is zij helaas nooit beschikkingsbevoegd als puntje bij paaltje komt.

Tim (H7) is niet alleen leuk om erbij te hebben om zijn volle baard, ook zijn ervaring met dj'en en zijn contacten daaromtrent maken hem onmisbaar als lid van een commissie die zoveel feesten organiseert.

Yonian (H7) kan heel veel, maar fietsen heeft wat meer moeite mee. Gelukkig is dat niet zijn taak bij de Accie, anders was het dit jaar niet goed gekomen. Wat hij wel kan is pilsjes harken, dus zijn plek in de commissies is geheel terecht.

Dan nog Sharon (D13), ook altijd te porren voor een feestje, en daarom een waardevolle aanwinst voor deze commissie. De feesten van de Accie zijn voor haar niet genoeg, daarom zie je haar vaak in 't Gat, of ergens anders waar bier te vinden is.

Tot slot nog de feut (H9). Hij is wel lief, maar intellectueel is het gewoon geen partner. We zijn erachter gekomen dat hij niks kan, zeker niet volleyballen, maar het is op zich wel grappig om hem erbij te houden, dus laten we het zo.

Liefs,

De Accie

Accie_21-22.jpeg
Accie '21-'22

Accie

Jochum Boer (2017) -
Marit Heidema (2019) Voorzitter
Tim Martijn Huisman (2018) -
Yonian Kas (2019) -
Katie Wiersma (2019) -