Vakancie

Vakancie

Winterse condities en feesten gaan het best samen in een wintersportvakantie. Daarom organiseert de Vakancie jaarlijks een wintersportweek waarbij met een zo groot mogelijke groep Donitaters de sneeuw, het mooie weer en de kroeg wordt opgezocht. Daarnaast organiseert de Vakancie ook nog een zomervakantie! Dit kan van alles zijn, zoals een surfvakantie naar Zuid-Frankrijk of een strand- en stadsvakantie naar Kroatië. Op deze vakantie leer je je mede- Donitaters vaak nog beter kennen. De Vakancie zorgt op deze vakanties voor de organisatie en de sfeeractiviteiten. Over het algemeen een van de leukste ervaringen die leden in een jaar kunnen beleven!

Contact: vakancie@donitas.nl

Vakancie 2022-2023

De VakanCie bestaat dit jaar weer uit een mooie selectie Donitaters. Laten we beginnen bij onze voorzitter, Femke Berger, spelend in dames Vaf. Ondanks dat dit haar eerste commissie binnen Donitas is, is de commissie wereld niet nieuw voor haar. Femke is namelijk al actief geweest bij haar studievereniging Panacea. Wat wel voor haar een eerste keer wordt is skieen, het zal ons dan ook benieuwen hoe dit zal gaan komende maart.

Over naar onze Feut, tevens eerste lid promotie. Dit kan natuurlijk alleen maar over Judith Huisman gaan. Judith speelt sinds dit jaar in het geel-blauw in dames 6 na al eerder te hebben gevolleybald in Antwerpen, waar ze ook de afgelopen jaren heeft gewoond. Goede keuze om de onderburen in te ruilen voor het hoge noorden;)

Ons tweede lid promotie is Merel Oostdam, ook voor Merel is dit haar eerste commissie en ze speelt in dames 14. Ze is al student-af, maar kon het leventje nog niet helemaal loslaten, wel moeten we haar vaak op doordeweekse avonden missen omdat ze vroeg het bed in wil duiken voor haar werk als psycholoog. Gelukkig is dit inhalen in het weekend geen probleem voor haar en heeft ze nog genoeg tijd om bezig te gaan voor de promotie van onze vakanties.

Dan Rebecca Siems, ook dames 14. Dit wordt niet haar eerste doni-vakantie en misstaat daarom niet als lid activiteiten. Hiermee willen we echter niet zeggen dat Rebecca alleen tijdens de vakantie aanwezig is, want je kan haar op menig avond spotten in het Gat. Buiten de activiteiten op de vakanties, zal ze zich ook bezighouden met het commissieweekend.

Rebecca zal in de activiteiten worden bijgestaan door onder andere Lianne Alberts, spelend in dames 16, en zeker geen onbekende bij de actieve leden van doni. Vorig jaar zat ze in de Toernooicie en dit jaar zal ze zich gaan bekommeren om het commissieweekend. Mocht je een adt willen trekken met Lianne, ga dan vooral naar het gat want deze chick is daar niet weg te slaan.

Nu gaan we over op het mannelijk schoon binnen de commissie. Allereerst Luuk Kuijper, het derde en laatste brein voor de activiteiten. Luuk speelt in heren 9 en heeft als een van de weinige uit de commissie al flinke ervaring op de latten, handig voor als er iemand van de piste moet worden gevist en hij doet hiermee een poging de ervaring in de commissie recht te trekken.

Dan, de typmiep van de VakanCie, Leon Visser. Wat een enorm voordeel is van Leon in je commissie, zijn zijn Franse ouders, waardoor de communicatie in Les Menuires hopelijk op rolletjes (lees: skies) verloopt. Verder is dit een sterspeler in het mooie heren 2 en heeft ook Leon afgelopen jaar al ervaring opgedaan in de Toernooicie. Het kan dan ook niet anders dan goedkomen met zo’n iemand. Ook zal Leon als derde zich bezig houden met commissieweekend.

Als laatste moet er natuurlijk iemand op de centen letten, een gewilde positie in de commissie die is gegaan naar technisch bedrijfskunde student Karel Held. Ondanks dat hij de jongste is, is hij zeker niet de minste. Naast dat hij in heren 1 volleybalt, heeft hij namelijk ook al de Beachcie en de Keicie gedaan en zal dit jaar streng strepen uitdelen aan menig commissielid. Wij geloven dat het hiermee helemaal goed gaat komen.

Vakancie
Vakancie '22-'23

Vakancie

Lianne Alberts (2021) -
Femke Jasmijn Berger (2020) Voorzitter
Karel Held (2021) -
Judith Willemijn Huisman (2022) Feut
Luuk Kuijper (2021) -
Merel Adriana Oostdam (2020) -
Rebecca Martje Anje Siems (2020) -
Leon Visser (2020) -