Beachcie

Beachcie

De Beachcie is de commissie van Donitas die elk jaar rond mei een fantastisch beachvolleybal-evenement organiseert. Op 25 velden wordt er fanatiek en met veel plezier op alle niveau's gevolleybald. Het evenement, open voor iedereen om mee te doen, wordt voortgezet in 'T Gat van Groningen om daar met rode wangetjes de dag tot in de late uurtjes af te sluiten. 

Contact: beachcie@donitas.nl

Hallo fantastische lezers,

Wij zijn de geweldige beachcie die dit seizoen het befaamde Donitas Beach naar een episch niveau tilt! Laten we beginnen met Karsten, onze energieke feut en tevens feutzitter, die de boel op gang houdt met jeugdig enthousiasme. 

Dan hebben we Wiard, meester van vieze uitspraken en notulen vol spel fouten. Zijn unieke schrijfstijl voegt een vleugje humor toe aan zelfs de meest saaie vergaderingen.

Redmar is onze penningmeester en man van het geld. Met zijn brede chest draagt hij niet alleen de verantwoordelijkheid van de financiën, maar ook de zware last van indrukwekkende spiermassa. 

Lars, met zijn charismatische uitstraling, weet sponsoren als geen ander aan ons te binden.

Rianne is onze feestplanner, met een talent om feestjes neer te zetten waarvan je de volgende dag nog napraat.

Elise, de grafische mastermind met edit skills waar je mond van openvalt.

Marleen, onze vedette en strepennazi, schittert niet alleen op het podium maar is ook de drijvende kracht achter een strakke dagorganisatie. 

Feut Mendy, dagorganisatie numero twee, is de onvoorspelbare kracht van de groep. Geboren zonder ruggengraat gaat Mendy elk feestje tot het gaatje. Wees gewaarschuwd!

Samen zijn we een bonte mix van talenten, klaar om Donitas Beach legendarisch te maken. Maak je klaar voor een rollercoaster van plezier, chaos en onvergetelijke momenten! 

Liefs, Beachcie ‘23-‘24

‘Zand in je slip, bier in je mik!’

Beachcie

Redmar Boerties (2019) -
Lars Bouman (2022) -
Wiard Bruinsma (2019) -
Mendy Eggengoor (2023) Feut
Rianne Gerard (2020) -
Elise Huinink (2022) -
Marleen Schuiten (2018) -
Karsten de Vries (2022) Voorzitter
Beachie
Beachie '23-'24