Beachcie

Beachcie

De Beachcie is de commissie van Donitas die elk jaar rond mei een fantastisch beachvolleybal-evenement organiseert. Op 25 velden wordt er fanatiek en met veel plezier op alle niveau's gevolleybald. Het evenement, open voor iedereen om mee te doen, wordt voortgezet in 'T Gat van Groningen om daar met rode wangetjes de dag tot in de late uurtjes af te sluiten. 

Contact: beachcie@donitas.nl

Beachcie 2021-2022

Meet the Beachcie! Na een jaar waarin Donitas Beach niet door is gegaan en een jaar waarin half Donitas corona kreeg, zijn wij aan de beurt om Donitas Beach 2022 te organiseren. Des te meer reden voor ons om een fantastisch toernooi neer te zetten dit jaar! Maar eerst tijd voor een voorstelrondje:

Laten we beginnen met onze voorzitter Manon Kruk (D4). Haar taak is om de touwtjes in handen te houden en te zorgen dat iedereen zijn/haar taken uitvoert. De belangrijkste taak in een commissie is natuurlijk pilsen (en iets met een toernooi en zand?). Met haar plek in Dames Bier en gebrek aan ruggengraat lukt pilsen alleen soms iets beter dan gewenst. 

Als tweede onze pennie: Floor Dijkstra (D7) is geknipt voor deze functie. Floor werkt namelijk bij de ING (bah, burger) en weet dus wel hoe je met geld om moet gaan. Floor mag dan wel werken maar is nog geen echte burger te noemen aangezien ze geregeld haar thuiswerkdagen uitzit vanuit het zwembadje op het dakterras of vanuit haar warme bed.  

Isa van den Brekel (D6) is onze secretaris. Deze functie past prima bij onze oud-bestuurder. Isa is namelijk altijd scherp en een heeft altijd wel een goede toevoeging (behalve als ze de avond ervoor niet genoeg aan haar hamster fles heeft gelebberd en dus zo brak is dat het lijkt alsof ze door een Qbuzz is geschept).

Dan onze sponsorcommissaris: Maaike Wildenkamp (D10) is professioneel slijmerd. Zij hengelt met haar charmes bedrijven binnen die ons prachtige toernooi willen sponsoren.  Hier blijkt Maaike verdacht goed in te zijn. Of dat nou komt door haar bestuurservaring of versierkunsten, dat valt te betwisten. 

Lars de Ridder (H9) is ons altijd gezellige feestbeest. Hij verzorgt onze feesten en onderhoudt de socials. Lars heeft vorig jaar de Accie gedaan en dan zou je denken: die weet wel hoe je en feestje organiseert. Dit is helaas niet helemaal waar, Lars heeft namelijk in het hele Accie jaar maar één feest georganiseerd #thanksmarkie. Voor Lars dus dit jaar de kans om wél machtige feestjes neer te zetten. 

Karel Held (H1) is onze onmisbare feut. Met zijn nog maar 17 jaar is hij zeer geschikt voor deze taak. Naast fulltime feut zijn, is Karel ook nog onze grafisch ontwerper en speelt hij in Heren 1. Dat laat niet weg dat Karel kan pilsen als geen ander en nooit nee zegt tegen een feestje (ook al mag hij officieel het Gat nog niet in). 

Eline Meijer (D2) is een van onze dagorganisatoren. Zij weet met haar grappige opmerkingen en heerlijke accent (Almeloooooo) altijd te zorgen voor sfeer. Aan haar de taak om die sfeer straks ook tot uiting te laten komen in het zand en te zorgen dat alles haarfijn geregeld is. 

Last but not least, Rein Kramer (H2) is de andere dagorganisator. Rein zal onder andere voor de wedstrijdschema’s zorgen en zal wedstrijdleiding zijn op het toernooi. Aan hem de taak om de schema’s zo in te delen dat er voor iedereen tussen de wedstrijden door genoeg tijd is voor pils. Gelukkig neemt Rein bier drinken en volleybal even serieus en staat deze taak hem op de buik geschreven.

Beachcie_21-22.jpeg
Beachcie '21-'22

Beachcie

Er zitten geen leden in deze groep