Alumnicie

Alumnicie

De Alumnicie is de commissie die onze oud-leden nog zoveel mogelijk bij Donitas betrokken probeert te laten zijn. De commissieleden schrijven gedurende het jaar leuke stukken en updates over de prestaties van onze hoogste teams, maken een magazine aan het eind van het seizoen en organiseren gedurende het jaar nog enkele evenementen voor alumni. 

Contact: alumnicie@donitas.nl

Alumnicie 2022-2023

Meet de Alumnicie, de vedettes van Donitas!

Op een gegeven moment kom je op een punt in je Donitascarrière dat je bijna alle commissies hebt gehad. De vijver wordt steeds kleiner. Je bent te oud voor de Accie en de Beachcie is teveel werk naast je arbeidersleven. Maar je wil wel naar de ALEB, dus je moet iets kiezen. Op dat punt is de Alumnicie onvermijdelijk. Ieder jaar is deze commissie gevuld met de vedettes der vedettes die nog niet klaar zijn om afscheid te nemen van hun Donitasjaren.

Te beginnen met Roos Gielen, die haar relatie met een groëne probeert te compenseren met het voorzitterschap én het penningmeesterschap. Secretaris Lies Venema houdt vanuit bestuur in de gaten of wij ons werk wel goed doen en oud-Donitater Elwin Dogger stelt alle Alumnitaters op de hoogte van het reilen en zeilen binnen de vereniging via de socials.

Voor de Alumnici zonder Facebook, Twitter, Instagram en TikTok maken wij natuurlijk nog steeds de ouwe gouwe Alumniteurtjes en het Alumnizine. Wie zegt dat print dood is? Mirte de Vries en oud-Donitater Benjamin Van Der Woude gaan de strijd aan met InDesign en eindredacteur Angela Mennes zorgt ervoor dat geen foutieve komma naar de drukker wordt gestuurd. En Isa van den Brekel en Robin Koopman niet te vergeten, die gaan dit jaar de evenementen op zich nemen. Dat wordt sowieso een succes, dus zet het in je agenda: 11 februari Alumnitaterthuisdag en 12 mei Alumniborrel! 

Foto_Alumnicie_voor_website.jpg
Alumnicie '22-'23

Alumnicie

Isa van den Brekel (2015) -
Roos Gielen (2016) Voorzitter
Angela Mennes (2017) -
Lies Venema (2019) -
Mirte de Vries (2017) -