Alumnicie

Alumnicie

De Alumnicie is de commissie die onze oud-leden nog zoveel mogelijk bij Donitas betrokken probeert te laten zijn. De commissieleden schrijven gedurende het jaar leuke stukken en updates over de prestaties van onze hoogste teams, maken een magazine aan het eind van het seizoen en organiseren gedurende het jaar nog enkele evenementen voor alumni. 

Contact: alumnicie@donitas.nl

Alumnicie 2021-2022

De Alumnicie van dit jaar is een mooi bij elkaar geraapte commissie. Waar het eerst een van de minst gewilde commissies van Donitas was (dat snappen we niet) zitten we nu toch echt met 9 man in deze commissie. Een aantal zult u nog kennen van vorig jaar. 

De spil in het wiel van de commissie; Lora de Jonge. Vorige jaar bekleedde deze dame de voorzittersfunctie en hoewel ze aangegeven heeft dit niet meer te willen doen, heeft ze toch de meeste actiepunten binnen de commissie. Lora zal er dan ook dit jaar voor zorgen dat de aluminteurtjes weer een mooi design krijgen. Dus mochten ze lijken op die van vorig jaar, dan weet u waar het vandaan komt. ;) 

Een andere bekende is Kamiel Kamminga. De helft van jullie zal Kamiel nog wel kennen van jullie eigen Donitastijd. Normaal gesproken zit er altijd een oud-lid in de Alumnicie maar wij hebben Kamiel al (die de oprichting van Donitas nog heeft meegemaakt). Nu zonder grappen. We hebben Kamiel hard nodig dit jaar, want met half dyslectisch Donitas in de commissie zorgt hij ervoor dat alles er taaltechnisch top uitziet. 

Jesse Pel is verantwoordelijk voor het regelen en organiseren van de Alumnitaterborrel van dit jaar. Daarnaast beheert hij ook nog het geld van de commissie, dus als dat geen recept is voor een topborrel weet ik het ook niet meer. Deze jongen zit nog helemaal niet zo lang bij Donitas, maar heeft zijn leven het meest op orde binnen deze commissie. Want als je 26 bent en drie jaar geleden al een huis gekocht hebt doe je iets goed gok ik. 

We dachten dat de commissie uit bakken met ervaring zou gaan bestaan, maar een commissie zonder een feut is natuurlijk geen commissie. Gelukkig hebben wij Fabiënne Sophie Crone! Ze is zo -verkeerde kleur- als gras binnen deze commissie en tevens binnen Donitas. Dat maakt dat we veel verhalen uit de oude doos kunnen halen tijdens de vergadering. Heel leuk voor de sfeer, wat minder leuk voor de duur ervan.

Een dame die jullie ook nog kennen van vorig jaar is Naomi Huisman. Als oud-commissie- en huidig bestuurslid heeft deze dame geen functie nodig binnen de commissie. Voor elk agendapunt heeft ze namelijk wel een idee of iets in te brengen. 

De dame die alle posts op de Facebook plaatst is Anouk de Lange. Het (schrikkel)rijmt zelfs; Anouk Facebook. Match made in heaven als het aan ons ligt. Deze dame is zeker weten de sfeermaker binnen de commissie. Als het aan haar ligt maken we een strepenreglement, hebben we een adnummer en wordt er elke vergadering (met eventuele moeite) een biertje weggead. 

Wat Jill Stuifzand in deze commissie doet weet niemand. Ze heeft deze commissie toch al eens gedaan? Dat klopt inderdaad! De functie van Jill is met name het schrijven van flauwe stukjes over haar commissiegenoten en het kopiëren van al eerder geschreven teksten vanuit de Lustrumcie die we met liefde inzetten voor de Alumniteurtjes. Ook zorgt ze voor korte lijnen tussen de lustrumcie, alumnicie en de oud-leden dit jaar. 

Iemand die in hetzelfde schuitje zit is Bjarne Overtoom. De functie van Bjarne binnen de commissie bestaat uit het delen van foto’s en leuke rubrieken vanuit het Doniteurtje. Verder traint hij altijd, of staat hij in het lab zijn ding te doen dus hebben wij hem tot nu toe nauwelijks gezien. 

Houdt u de tel nog bij?! Het laatste commissielid dat we mogen voorstellen uit deze commissie is Stijn Bolt. Als onderdeel van de commissie en als Intern Coördinator zorgt deze jongen ervoor dat hij alle touwtjes in handen heeft. Niemand zal dit jaar dus ook maar één deadline missen als het aan Stijn ligt.

Alumnicie

Stijn Bolt (2019) -
Fabiënne Sophie Crone (2021) -
Naomi Huisman (2018) -
Lora de Jong (2016) Voorzitter
Kamiel Kamminga (2013) -
Anouk de Lange (2019) -
Bjarne Overtoom (2018) -
Jesse Pel (2019) -
Jill Stuifzand (2014) -