VKDT-Galacie

VKDT-Galacie

De VKDT-Galacie organiseert eens in de twee jaar een gala voor de volleyballende studenten in Groningen. Deze commissie bestaat uit leden van Veracles, Kroton, Donitas en Tweeslag. Het gala van 2020 is op 14 februari.

Contact: vkdtgala@gmail.com

VKDT-Galacie 2019-2020

Hee hallo!

Dit seizoen hebben jullie weer het geluk dat er een gala georganiseerd wordt voor alle volleyballers van Veracles, Kroton, Donitas en Tweeslag! Een prachtige avond vol alcoholische versnaperingen wordt georganiseerd door de volgende toppers, vanaf links achter:

Senna Kamminga heeft zich als laatste bij ons gevoegd, maar is zeker niet het minst welkom. Senna speelt de sterren van de hemel in D13 van Donitas en zal er voornamelijk voor zorgen dat de pre-borrel net zo leuk wordt als het gala.

Rechts van Senna staat Elise Kamminga te shinen, onze secretaris en diagonaal van Veracles D3. Als je vragen of leuke berichten stuurt naar vkdtgala@gmail.com krijg je van haar zo snel mogelijk een leuk bericht terug.

In het midden zien jullie de Party Coordinator van de commissie, Janna van der Hoek. Naast  volleyballen bij Tweeslag, zal Janna ervoor zorgen dat de DJ en fotograaf volledig klaar zijn om het gala nóg beter te maken en dat de locatie helemaal klaar is voor jullie komst.  

Rechts van Janna zien jullie Tobias Grevelink in het groene shirt, terwijl deze goede man bij Kroton H1 speelt. Bij Donitas krijg je hier strepen voor, bij Kroton kan dit gewoon. Tobias is de penningmeester van het VKDT-gala en hij zal ervoor zorgen dat jullie voor zo weinig mogelijk geld zoveel mogelijk plezier en alcohol tot jullie kunnen nemen.

Om deze zo laag mogelijke prijs te realiseren, zal Vincent Goossens, ook spelend bij Kroton H1 (het is dus écht 1 groot team), de sponsoring regelen. Deze man zal zijn charmes in de strijd gooien om zoveel mogelijk dealtjes te sluiten bij bedrijven in Groningen. 

Links voor staat Tessa Lohr, spelend in D9 van Veracles. Tessa zal jullie tot, en misschien zelfs na, het gala voorzien van mooie updates op onze Facebookpagina. Naast leuke zelfbedachte woordgrappen en hints voor jullie om het thema te raden, kunnen jullie hier alle informatie vinden die jullie nodig hebben. 

Als laatste staat Lianne Kamminga rechts voor. Lianne speelt in Donitas D12 en zal zich als voorzitter overal lekker mee bemoeien en de rest aan het werk houden. Dit is in deze commissie gelukkig niet nodig, want tot nu toe gaat bijna alles vanzelf en is het gala al bijna helemaal geregeld!

We zien jullie allemaal op de thema-aankondigingsborrel op 28 november en anders natuurlijk tijdens het gala op 13 februari 2020!

Later bitches #ThePrinceKarma

FotoVKDT.png