Nieuws

Wout Bodewes vanaf volgend seizoen niet meer de hoofdtrainer van Guts&Gusto Donitas Dames 1

Wout Bodewes vanaf volgend seizoen niet meer de hoofdtrainer van Guts&Gusto Donitas Dames 1

Bij de dames van G.S.V.V. Donitas staat volgend seizoen een andere trainer voor de groep. Er is besloten om na dit seizoen afscheid te nemen van Wout Bodewes als hoofdtrainer op het eerste damesteam. 

Na een periode van intensieve gesprekken zijn het bestuur, de technische commissie en Wout Bodewes tot de beslissing gekomen om aan het einde van het seizoen de samenwerking te beëindigen. Belangrijkste reden voor deze beslissing is dat bestuur en de technische commissie hopen dat een frisse blik een positieve uitwerking heeft op het niveau van de groep. Dit maakt het volgens de technische commissie voor Wout Bodewes niet haalbaar om voor het nieuwe seizoen de positie van hoofdtrainer te behouden. 

Wout Bodewes licht toe: ‘Jammer genoeg is er besloten om mij volgend jaar niet meer op Donitas Dames 1 te zetten als trainer/coach. Het was een mooie uitdaging die helaas nog niet af voelde voor mijzelf. Ik wil de club bedanken voor de kans die ik de afgelopen 2 jaar heb gehad en wens ze succes met de invulling van de komende jaren. Voor mijzelf is het nu kijken waar ik een nieuwe uitdaging kan vinden. Ik hoop voor mezelf een mooie plek te vinden waar ik me kan blijven ontwikkelen.’

Het bestuur en de technische commissie zijn Wout zeer dankbaar voor zijn inzet en enthousiasme bij Dames 1 en hebben er alle vertrouwen in dat hij het seizoen met dezelfde inzet en enthousiasme zal afmaken. Ook hopen zij dat Wout de komende jaren op een andere manier betrokken kan blijven bij de vereniging. In de komende tijd zal de technische commissie op zoek gaan naar een nieuwe trainer/coach voor Dames 1. 

Voor meer informatie of verdere toelichting kunt u contact opnemen met de technische commissie:
Contactpersoon: Manon Kruk
Voorzitter technische commissie
wcdh@donitas.nl
 

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen