Nieuws

De grootste én gezelligste studentenvolleybalvereniging van Groningen! Je kan ons ook vinden op Studiegids.nl

Familiethuisdag was een succes!

Afgelopen zaterdag was het weer zover: De ACLO stroomde vol met enthousiaste, fanatieke Donitaters. Deze keer waren ze niet alleen want er waren papa’s, mama’s, opa’s, oma’s, broertjes en zusjes om ze aan te moedigen. Dit heeft zeker gewerkt! Het was een zeer geslaagde dag waarop er maar liefst 17 van de 23 teams ervandoor gingen met de winst.

Naast wedstrijden was er nog veel meer te winnen tijdens deze mooie dag! Donitop organiseerde een loterij waarbij er vele prijzen te winnen waren. Van een tripje omhoog op de Martinitoren tot een weekendje toeren in een auto van Pouw. Vele Donitaters werden gelukkig gemaakt met een prijs en sommige wonnen zelfs meerdere prijzen! Heb jij nou niets gewonnen? Check nog even de Facebookpagina van Donitas; hier staat een aantal prijzen die nog niet zijn opgehaald.

Naast de loterij heeft de Accie ook goed gezorgd voor alle familie. Iedereen kon professioneel op de foto met familie of teamgenoten en er was voldoende koffie en thee met een heerlijk plakje cake voor iedereen. 
Nadat al het bezoek vertrokken was en de Donitop zijn prijzen had uitgereikt werd de Sportsbar omgetoverd tot een heus Netflixfestijn. Er werd gedanst, gesjanst en gedronken in het thema ‘Netflix and chill’.

Mocht je het nou ook leuk vinden om een keer samen met je familie te volleyballen bij Donitas, dan kan dat binnenkort! Op 1 maart organiseert de Toernooicie het familietoernooi en je kan je hiervoor inschrijven via het evenement op de site!

Wij willen alle Donitaters en de familieleden bedanken voor deze onvergetelijke, zeer geslaagde familiethuisdag, graag tot volgend jaar!

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen