Nieuws

De grootste én gezelligste studentenvolleybalvereniging van Groningen! Je kan ons ook vinden op Studiegids.nl

Donitas zoekt spelers!

Heb jij zin te studeren en op hoog niveau te volleyballen? Donitas is op zoek naar een Passer-loper en Hoofdblokkeerder op Eerste Divisie niveau bij de Dames en Hoofdblokkeerders op Eerste Divisie bij de Heren. Donitas heeft naast volleybal ook een supergezellig verenigingsleven. Verschillende commissies zorgen ervoor dat spelen bij Donitas onvergetelijk wordt met onder andere feesten, het Amelandweekend, het beachtoernooi, het DKV-toernooi, een wintersportvakantie, maandelijkse borrels in onze stamkroeg en nog veel meer. Kortom: alle ingrediënten die je nodig hebt voor een onvergetelijke tijd!

Waarom moet jij voor Donitas kiezen? Donitas is de grootste studentenvolleybalvereniging van Nederland. Met zo veel leden kan het haast niet anders dan dat er mensen tussen zitten met wie jij het goed kan vinden. Daarnaast heeft een grote vereniging veel commissies nodig om alle leuke dingen mogelijk te maken. Volop mogelijkheid om nog meer te leren dan alleen volleyballen. En last but not least: bij Donitas beleef je de allermooiste feestjes!

Ben jij of ken jij iemand die komend seizoen in het geel-blauw wil spelen? Neem dan contact met ons op via wcdh@donitas.nl of wch@donitas.nl