ONLINE BINGO EN LOTERIJ MET EEN LEKKER BIERTJE ERBIJ

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Organisator
Donitop
Datum en tijd
12 mrt. 2021 20:00 - 23:00
Locatie
ONLINE
De grootste én gezelligste studentenvolleybalvereniging van Groningen! Je kan ons ook vinden op Studiegids.nl

Lieve Donitaters,

Weet je nog? Die ene zaterdag in het seizoen waarbij je je hele familie kan laten proeven van de enige echte Donitassfeer. De hele dag door volleybalwedstrijden op elk niveau op de ACLO. Enthousiaste Donitaters die op de tribune luidkeels meezingen met onze geliefde Donitas nummers, waarbij de trommels uiteraard niet mogen ontbreken. Dit is de thuisdag waar wij als Donitop elk jaar weer naar uitkijken. Niet alleen voor de sfeer, maar vooral voor de welbekende Donitop loterij! Waarbij je normaal gesproken door een van de commissieleden wordt overgehaald (waarschijnlijk wanneer je net iets te diep in het glaasje hebt gekeken), pakken we het dit jaar helemaal anders aan!

Donitop organiseert op vrijdag 12 maart om 20:00 uur een online bingo en loterij met een lekker biertje erbij! Tijdens deze avond zijn er zowel met de loterij als met de bingo fantastische prijzen te winnen, zoals een auto voor het weekend van Pouw Rent, twee ski jassen van Skiline t.w.v. €300,- per jas, een trainingspak van Strikwerda & Smit en cadeaubonnen voor verschillende horecagelegenheden in Groningen.

Je kunt op twee verschillende manieren kans maken op deze mooie prijzen! Zo kun je allereerst (meerdere) loten kopen. Zowel Donitas leden als vrienden/familie/buren/scharrels en quarrels kunnen deelnemen aan deze loterij. De trekking van de loterij zal op vrijdag 12 maart online plaatsvinden onder het genot van drankje (uiteraard een perfect moment voor dat heerlijke lustrumbiertje!). Heb je nou geen tijd op vrijdag 12 maart, maar wil je wel kans maken op mooie prijzen? Dat kan! Zodra je in de prijzen bent gevallen, laten we je dit natuurlijk zo snel mogelijk weten.

Wil je nou meer kans maken op deze fantastische prijzen en heb je zin in een ouderwets gezellige Donitas-avond? Doe dan ook mee aan de online bingo op 12 maart. Naast het kopen van je loten is het dus ook mogelijk om door middel van bingokaarten kans te maken op verschillende prijzen. Geen zorgen, de ouderwetse bejaardenbingo wordt in een nieuw jasje gestoken. Zo kan er lekker meegezongen, gedanst en geraden worden met de oudste en nieuwste Donitas hits en worden er lustrum herinneringen opgehaald. Hiermee proberen we toch de Donitassfeer te creëren, zoals we dat gewend zijn in de Sportsbar of in ‘t Gat van Groningen. Maar dan op de nieuwe place to be: Google Meet! Dat wordt omgetoverd in een heuse bingo- en loterij avond; de Postcode Loterij Miljoenenjacht en de Staatsloterij is er niks bij!

De loten en de deelname aan de bingo kunnen worden gekocht via deze link https://docs.google.com/forms/u/3/d/1P-pnDTwvnbYINr2VZgdXo_gUsoUgVPO4LI8-ACDJ03s/edit?fbclid=IwAR2-5E0QPrZdWwvMAP8Mj1Hshg618rtE20vX7TjZxwTyHBb0lnjBO9qLur8. Vul dit formulier in vóór donderdag 11 maart 20:00 uur. Zodra je het formulier hebt ingevuld, ontvang je van ons bericht met nadere informatie. Mocht je nog vragen hebben, neem gerust contact op via donitop@donitas.nl.

Dus! Waar wacht je nog op? Trommel al je vrienden/familie/kennissen op, want winnen doe je bij de Donitop loterij!

Met geel-blauwe groet,

Donitop ‘20-’21