Gluurgids

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Organisator
Gluurgidscie
Datum
31 dec. 2022
De grootste én gezelligste studentenvolleybalvereniging van Groningen!

Lieve Donitaters,

 

Ook dit jaar kun je weer een hele mooie Gluurgids verwachten. Meld je daarom zo snel mogelijk aan om er zeker van te zijn dat jij een van deze prachtexemplaren kunt bemachtigen!

 

Om ervoor te zorgen dat jullie dit jaar weer een prachtig boekje in de kast hebben staan, willen we je vragen om met een aantal dingen rekening te houden:

1. Per inschrijving vragen we een bijdrage tussen de 2,50- en 3,50- euro. Wanneer je je inschrijft voor de Gluurgids, ga je hiermee akkoord en wordt dit bedrag via automatische incasso van je rekening afgeschreven.

2. Graag ontvangen we uiterlijk 4 januari 2023 23:59 alle prachtige foto’s en stukken. Stuur ze op naar gluurgids@donitas.nl! Wanneer deze deadline niet wordt gehaald, ontvang je een boete van €20,- voor het stukje en de foto individueel.

3. De tekst moet tussen de 200 en 250 woorden zijn en graag ontvangen we een horizontale groepsfoto. Beiden natuurlijk in het thema!

4. Check ook voor de deadline of je Donitas profiel is geüpdatet, zodat je jezelf ook daadwerkelijk terug kunt vinden in de Gluurgids. Het wijzigen van je gegevens doe je via https://www.donitas.nl/mijn-donitas/profiel/edit#personalia

5. 

De inschrijvingen sluiten op 31 december 2022 23:59!

 

Liefs,

 

Gluurgidscie ’22-’23

‘Niets is wat het lijkt’

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien