Donitas Beach

Deelname

Aanmelden mogelijk tot
20 jun. 2021 23:50:00
Aanmelden

Over dit evenement

Categorie
Toernooi
Organisator
Beachcie
Datum
3 jul. 2021
Locatie
BVCG (Kooiweg 1, Groningen)
De grootste én gezelligste studentenvolleybalvereniging van Groningen! Je kan ons ook vinden op Studiegids.nl

Lieve Donitaters,
 
Zoals jullie misschien wel hebben gelezen op de socials, zal Donitas Beach een iets andere vorm hebben. Ondanks alle maatregelen hebben wij hard gewerkt om toch wat moois te organiseren. De datum van het toernooi blijft 3 juli, de locatie en de opzet zijn wel veranderd. Op zaterdag 3 juli zal Donitas Beach alleen voor leden plaatsvinden bij Beach Volleybal Club Groningen (BVCG, Kooiweg 1). Het toernooi zal rond 10:00 beginnen en rond het einde van de middag eindigen. Er kunnen maximaal 42 teams meedoen en introducés zijn helaas niet welkom. Ook ben je verplicht je op te geven als duo. Je plekje kan worden vergeven als je je individueel opgeeft. 
Je kunt je opgeven in de volgende poules:
 
Dames: laag, midden, hoog 
Heren: laag, midden-hoog
Mix: man + vrouw
 
De kosten van het beach toernooi bedragen 15 euro per team, en zal via een automatische incasso worden afgeschreven. Je kunt je aanmelden tot en met 20 juni. Als je je voor 26 juni uitschrijft, storten we het inschrijfgeld terug. Na deze datum kunnen we het inschrijfgeld helaas niet meer terugstorten. 
 
VOL = VOL. Als jouw poule al vol zit, dan zul je op een reservelijst worden geplaatst en word je op de hoogte gehouden via de mail! 

Mochten zich problemen voordoen bij de inschrijving, of heb je een vraag, stuur dan een mail naar beachcie@donitas.nl. 
 
We zien jullie 3 juli, wij hebben er ontzettend veel zin in!
 
Liefs,
Beachcie ’19-‘21

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien