Sponsoren

Doesburg_Logo_Website.png

Doesburg autoverhuur Groningen is sinds 1955 een erkend Bovag bedrijf op slechts twee kilometer van het centrum. En een aantal jaren in samenwerking met AutoRent. Het gaat om kort en langdurig verhuur van bestelauto's (3-18m³) 6 en 9 persoons bussen, personen auto's en aanhangwagens. Toelevering van navigatie, verhuisdozen, dekens, steekwagens, palletkar behoren tot de mogelijkheden.​

Hemingways_logo.jpg

In de wereld van Ernest Miller Hemingway draaide alles om het groots en meeslepend genieten. Een belangrijk deel van zijn avontuurlijke en reislustige leven speelde zich af in Cuba. In Hemingway’s Cuba speelt de Cubaans/Caribische keuken dan ook een centrale rol. Het pure en ambachtelijke van Hemingway’s schrijfkunst vind je terug in de samenstelling van de gerechten, de cocktails en de inrichting van de zaak. Met een knipoog naar zijn decadente levensstijl. De menukaart weerspiegelt de rijke diversiteit aan tradities en culturen die Hemingway op zijn reizen en verblijfplaatsen tegenkwam.

t_gat_van_Groningen.jpg

‘T Gat is het borrel / feestcafé van Groningen. De goede sfeer en lekkere muziek zorgen voor epische feestjes! bijzijn = meemaken! Geef daarom jouw eigen studentenavond, afstudeer/bedrijfsborrel, of themafeest in ‘T Gat van Groningen en ervaar het zelf! Een café afhuren is nog nooit zo leuk geweest!

Sportal.jpg

Sportal is dé sportkleding winkel van Groningen en tevens kleding leverancier van Donitas! Sportal levert merken als Adidas, Craft, Mizuno, Arena en Smartbags, kortom de beste volleybal gespecialsieerde merken. Ook levert Sportal kleding en ontwerpen op maat, wil jij met je team of commissie een eigen ontwerp of kleding laten bedrukken, dan kan dat hier!

Stadsbakkerij_Meijer.png

Laat u verleiden door heerlijke geuren, stomende ovens en een wereld aan verse lekkernijen. Loop binnen bij de lekkerste ambachtelijke bakker in de binnenstad van Groningen. Bij Stadsbakker Meijer kunt u terecht voor al uw brood, koek, gebak en belegde broodjes.

Banner_Vereniging_Tjas_1200x300px.png
Belsimpel Het Groningse Belsimpel is uitgegroeid tot een grote speler in de telecomwereld. Met meer dan 500 slimme studenten en professionals gaan we tot het uiterste om de Mobiele Wereld te veranderen. Wij zijn geen provider, wij zijn geen winkel en we zijn ook geen zoekmachine. We zijn een Methode™ om te vinden wat het beste bij je past. Ga jij de uitdaging met ons aan? Kijk op www.werkenbijbelsimpel.nl.
sundays_logo_png.png

Met ruim 60 studio’s is Sunday’s de grootste zonnestudioketen van Nederland. Wij onderscheiden ons door het bieden van kwaliteit, service, klantvriendelijkheid en verantwoord zonnen. Daarnaast hebben onze zonnebanken als enige de speciale blue D-lite techniek waarmee je extra vitamine D aanmaakt.

Sportpodologie_Henk_Jager_2.jpg

Sportpodologie richt zich op het verminderen en voorkomen van sport- en wandelblessures die hun oorsprong hebben in de voet. Dat wil zeggen dat de sportpodoloog voet- en voetgerelateerde klachten onderzoekt. Hij kijkt daarbij vooral naar hoe u beweegt en analyseert uw looppatroon. Een grondig onderzoek moet de oorzaak van de klacht vastleggen. Een juiste inlegzool en een advies voor een goede schoenkeuze kan de oplossing zijn. Bij langdurige klachten is een gericht trainingsschema (hierover kan een sportfysiotherapeut informatie geven) in combinatie met aangepaste schoenen en/of inlays de mogelijke oplossing voor uw probleem.

Sportsbar.png

Sportsbar Groningen biedt studenten en sportliefhebbers een omgeving waarin je je op je gemak voelt. Of dat nu op het terras aan de voorzijde is, in de brasserie of aan de bar. Dit kan zijn voor een kop koffie, een borrel met of zonder hapje, een snelle maaltijd of een uitgebreider menu, alleen of met je team voor of na het sporten: welkom!

Brainconsultant_sponsorbord.png
Billbaaaord.png
logo_vandermeer_fullcolor.jpg
Van der Meer Consulting provides independent and specialized consultancy services in the field of coastal engineering since 2007. This consultancy is based on more than 35 years of experience in both research (16 years at Delft Hydraulics, now Deltares) and consultancy (10 years at Infram). In January 2014 Van der Meer became full professor Coastal Structures and Ports at UNESCO-IHE, Delft, for one day per week (0.2 fte).