Donitas Beach

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Organisator
Beachcie
Datum
18 mei 2019
Locatie
Hoornsemeer

Donitas Beach

De inschrijvingen zijn gesloten. Voor vragen, stuur een mail naar beachcie@donitas.nl!

Op zaterdag 18 mei 2019 zal het jaarlijkse beachvolleybalevenement Donitas Beach weer plaatsvinden aan het Hoornsemeer. Heb je interesse om mee te doen? Dan kan dit in een van de volgende poules:

  • Dames A&B League
  • Dames Divisie en Promotieklasse (VOL!)
  • Dames eerste en tweede Klasse (RESERVELIJST!)
  • Dames derde en vierde Klasse (3 mensen per team)
  • Heren A&B League
  • Heren Divisie en Promotieklasse
  • Heren eerste en tweede Klasse (VOL!)
  • Heren derde en vierde Klasse (3 mensen per team) (RESERVELIJST!)
  • ​Mixpoule (VOL!)

Naast het beachvolleybalevenement zelf, is er ook nog de mogelijkheid om een Donitas zonnebril te kopen. Dit kun je aangeven bij je aanmelding! Verder sluiten we de dag af met een bbq bij 't Gat van Groningen (inschrijvingen zijn vol) en daarna nog een feestje, inclusief piekuur van 21:00 - 23:00 uur. Hopelijk zien we je daar!

Hieronder vind je nog wat praktische informatie.

Na aanmelding via deze Google Forms en betaling van het inschrijfgeld van €25,- per team, staat de inschrijving voor Donitas Beach op zaterdag 18 mei 2019 vast. Het bedrag dient binnen 5 werkdagen overgemaakt te worden naar: NL21 ABNA 0523 2986 92 t.n.v. Donitas Beach. Hierbij is het belangrijk om de teamnaam en de naam van de contactpersoon te vermelden. De inschrijfperiode is van 24 maart 2019 tot en met 11 mei 2019. De inschrijving is dus pas geldig wanneer de betaling ook binnen is. Je hebt tot en met 11 mei om je betaling te voldoen of om je af te melden met eventuele restitutie van je inschrijfgeld. Blijkt na 11 mei dat je toch je team moet terugtrekken? Dan worden de inschrijfkosten niet meer teruggestort. Het team kan zelf een vervangend team zoeken die de kosten overneemt.

Let op: voor het evenement is het van belang dat je op 18 mei zelf je beachvolleybal meeneemt.

Mochten zich problemen voordoen bij de inschrijving, dan kan er een mail gestuurd worden naar beachcie@donitas.nl.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws rond Donitas Beach 2019? Volg dan onze Facebook: https://www.facebook.com/Donitas-Beach

Met geel-blauwe groetjes,
Beachcie ’18-’19
G.S.V.V. Donitas