Vakancie

Vakancie

Vakancie 2018-2019

Wij zijn een groep enthousiaste vakantiegangers die het erg leuk vinden om reizen te organiseren en jullie een onvergetelijke tijd te geven. De commissie staat bekend als de VakanCie en de leden als… ah, well. We hebben de eer om een hele mooie wintersport en een zomervakantie voor jullie te organiseren.

De commissie bestaat uit de volgende leden:

Allereerst hebben we Maaike Wildekamp, die erg klein is en daarom vragen we ons geregeld af hoe het toch mogelijk is dat er zo veel alcohol in een mens past. Ze heeft de eervolle taak om de vergaderingen te notuleren en zo ervoor te zorgen dat we de volgende dag, na heel veel bier, ook nog weten waar we over vergaderd hebben.

Dan komt Ywe Jens Veenstra, beter bekend als YYYY. Deze nieuwe Donitater was snel verkocht toen hij hoorde dat hij actief lid kon worden, en dan ook nog bij de VakanCie! YYYY wordt echt een totaal ander persoon als hij dronken is, daarom proberen we hem niet te veel bier laten drinken tijdens de vergadering. YYYY is verantwoordelijk voor de PR en maakt jullie enthousiast voor onze mooie reizen!

The next in line is Lora de Jong, oftewel Chloor. Ook Chloor is er om jullie mee te krijgen met onze reizen. Tevens is zij strepennazi. Ze zei iets te enthousiast dat ze dit wel wilde zijn, dus we gingen maar akkoord. Als we achteraf kijken naar de persoonlijke regels die ze bedacht heeft, was dat geen goed idee.. Maar goed, what happens in…, stays in…

Francis Wolters, AKA Francin, is onze penningmeester. Ze schijnt goed te zijn met geld (uitgeven). Verder is ze erg bekwaam in het wegtikken van biertjes. Probleem is alleen wel, dat ze zo dronken wordt dat ze niks meer weet. Leuk voor ons, want dan krijg je uitspraken als ‘’ik ben beter met piemels dan met kroketten’’ terwijl ze probeert een broodje kroket naar binnen te werken.

Sybren Couwenberg, ook wel bekend als Syb, is het mannetje als het gaat om contacten met organisaties. Daarom is hij onze contactpersoon voor Totally, het bedrijf waarmee we op wintersport gaan. Syb is echt overal goed in; van het tanken tot doorpakken, van het bewerken van filmpjes tot het komen met ideeën. Er was één commissie die deze prominente pik nog graag wilde doen en dit jaar is het hem gelukt!

Stefan ten Voorde, Steef, Sterspeler van heren 1, Hulk, en de rest,… Bij vragen over work-outs moet je bij hem zijn! We hebben hem de taak gegeven om zich te ontfermen over activiteiten tijdens de vakanties; we beginnen ons af te vragen hoe handig dit was. Sorry alvast voor de spierpijn! Al moet hij als topsporter iets voorzichter zijn met drank, als hij mag dan gaat hij ook voor de volle 100 procent op het gebied van alcohol, maar zeker ook op het gebied van vrouwen. Bij bosjes staan ze bij hem.

Kristy de Leeuw, Fristy de Lion, zit dit jaar alweer samen met Syb in een commissie. Hoe krijgt ze het toch voor elkaar… Ook Fristy houdt zich bezig met de activiteiten op locatie en probeert vooral Steef een beetje in toom te houden. Zelf heeft ze vooral bijstand nodig als het gaat om alcohol, want elke kans die er is om te zuipen grijpt ze aan. Inmiddels is het al zo erg, dat ze af en toe bewust de auto pakt zodat ze niet kan drinken…

En last, but not (of toch wel) least, Jacco Dijksma, beter bekend als Jaccomeister. Hij heeft jaren geprobeerd om van deze naam af te komen, maar inmiddels heeft hij zich erbij neergelegd. Soms huilt hij nog wel in een hoekje, maar who cares? Hij is de voorzitter, de kapitein van het schip. Als voorzitter heeft hij de taak om dit stelletje mafklappers in het gareel te houden, wat hem niet altijd lukt omdat hij zelf geen ruggengraat heeft. Jaccomeister hamert niet in, maar balt liever in. That’s all we’re gonna say.

Goed, dat was het. We hebben erg veel zin in een moker mooi jaar en hopen dat velen van jullie mee gaan op onze reizen!

Liefs,

VakanCie 18’ – 19’

‘’Kilometers ver heen’’

Contact: vakancie@donitas.nl


Vakancie

Redmar Boerties (2019) -
Floor Dijkstra (2018) Voorzitter
Lisa Heslinga (2017) -
Tim Martijn Huisman (2018) -
Stefan Klaassens (2019) -
Welmoed Kuipers (2016) -
Jesse Pel (2019) -
Bente Wedman (2017) -