KEIcie

KEIcie

De Keicie is de commissie van Donitas die de Keiweek organiseert. De Keiweek is de introductieweek van de Rijksuniversiteit Groningen en de Hanze Hogeschool. Acht commissieleden zorgen ervoor dat elk jaar Donitas goed zichtbaar is deze week om zo nieuwe leden te werven. 

KEIcie 2018-2019

Heeee allemaal,

Zoals de meeste van jullie al weten is tijdens de ALV van 10 februari de nieuwe KEIcie ingehamerd! Acht van die gekke Donitaters die een week lang alleen maar gaan feesten, drinken, feesten, drinken en… vooruit nog een klein beetje meer drinken. Met heel veel energie gaan wij ons in de zomervakantie inzetten voor de vereniging om tijdens de KEIweek zoveel mogelijk nieuwe leden te vinden. Maar wie zijn wij:

Laten we beginnen met de jongste Amber Slump (D7). Onze feut is nog maar 18 lentes jong en is daarmee het gro*ntje van het team. Naast dat deze meid druk bezig is met haar studie om ondernemer van het jaar te worden, neemt ze ook met enige regelmaat het initiatief om een biertje te nuttigen in ‘t Gat. Dit jaar zal zij de rol van secretaris vervullen.

Het tweede lid wat aan bod komt is Bjarne Overtoom (H3). Sinds Bjarne is gestopt met zijn studie is hij niet uit de stad weg te slaan. Daarnaast kun je als je honger hebt altijd rekenen op deze kanjer, want hij wordt regelmatig gespot in een knal oranje jasje. Aan sociale vaardigheden heeft Bjarne geen gebrek en dat komt goed van pas bij de functie acquisitie.

Natuurlijk is het heel belangrijk dat al het promotiemateriaal er netjes en verzorgd uitziet. Wie is er niet meer geschikt hiervoor dan onze eigen docente beeldende kunst en vormgeving in spe Renee Loosman (D2). Er wordt wel gezegd dat alcohol het creatieve brein stimuleert dus Renee zal inspiratie genoeg opdoen het komende half jaar.

Dat deze jongen snel leert heeft hij met de wintersport wel bewezen. Tim Huisman (H7) (Bim) stapte namelijk voor de eerste keer op de ski’s en kon zonder moeite meekomen met een groep ervaren skiërs. Naast dat hij enorm sportief is, is deze jongen ook erg muzikaal en draait hij graag een plaatje. Samen met Bjarne gaat Bim bezig met de acquisitie.

Het is natuurlijk erg belangrijk dat er goed in de gaten wordt gehouden hoeveel bier dat we nog kunnen drinken. Daarom zal Sanne Ter Horst (WD4) goed op de centen gaan letten de komende tijd. Daarnaast zal deze goedlachse geneeskunde studente ervoor zorgen dat ze met al haar enthousiasme van elke dag een mooie dag maakt.

Iemand die je waarschijnlijk alles over de vereniging kan vertellen is onze eigen Jorvi Terpstra (H6). Samen met zijn vriendin Janine heeft hij al menig Donitas feest onveilig gemaakt. Als doorgewinterde Donitater zal Jorvi zijn kennis en humor ervoor zorgen dat elke activiteit een groot feest zal worden!

Een andere doorgewinterde Donitater is Nathalie Stokreef (D6). Deze Zwollenaar heeft al verschillende commissies en zelfs bestuurservaring binnen Donitas. Nu onze Naat net haar MSc Change Management heeft binnen gekopt, zal zij ervoor zorgen dat de KEIweek tot een groot feest zal veranderen.

Als laatste moet er natuurlijk overzicht worden gehouden over het geheel en daarom zal Almer de Haan (H9) dit jaar de rol als voorzitter op zich nemen. Dat deze jongen wel van een biertje houdt heeft hij met de wintersport wel laten zien. Met het motto work hard, play harder zal hij ervoor zorgen dat alles op rolletjes gaat verlopen en er vooral genoten wordt!

Wij hebben erg veel zin in de komende tijd en hopen, samen met jullie, weer een geweldige KEIweek neer te zetten!


Groetjes!