KEIcie

KEIcie

De KEIcie zorgt voor een spetterend programma om Donitas te promoten in de jaarlijkse KEIweek in augustus. Zij zorgt ervoor dat Donitas op de informatiemarkten kan staan, mee kan lopen in de KEIparade én een te gekke feestweek heeft!

Contact: keiweek@donitas.nl​

IMG_4375_1.JPG


Dit jaar staat er weer een fan-tas-ti-sche commissie klaar om voor Donitas een supermooie KEI-week te organiseren! Deze zal dit jaar plaatsvinden van maandag 14 t/m donderdag 17 augustus! Bij deze alvast een vooraankondiging van dit leuke festijn: sleep iedereen die je kent mee (aan haren, oren of andere ledematen, wees creatief) naar ’t Gat, zodat je geen enkel feestje mist, want: BIJZIJN = MEEMAKEN!

Om te weten met wie je dit jaar te maken krijgt, zal ik het zootje ongeregeld die zichzelf dit jaar KAAScie noemt, even voorstellen. Als eerste heeft Charien “rondje lopen” Hogeling (D9) zich bij de KEIcie gevoegd. Charien is één brok enthousiasme en is altijd, maar dan ook ALTIJD in voor een drankje of tien! Daarom was ze direct met vlag en wimpel aangenomen! Verder gaat deze chick ervoor zorgen dat iedereen tijdens de KEI-week in de beste themakleding wordt gehesen!

Vervolgens moest er nog wat meer blond worden toegevoegd aan de commissie, waardoor Joke “fiscus” Hoekstra (D8) zich ook bij de commissie heeft aangesloten. Zoals de bijnaam al suggereert, gaat deze dame zich ontfermen over de kosten van alle drank die wij met z’n allen gaan consumeren. Dit wordt dus een mega zware taak, maar de praeses heeft er vertrouwen in dat deze dame dat zonder problemen weet te financieren!

Daarna moest er nog een laatste chick bijkomen, hiervoor hebben we Linda “sneekweek” Kingma (D3) gevraagd zodat de vrouwelijke helft van de KEIcie helemaal compleet zou zijn. Deze Friese dame uit dames superhoog gaat veel nieuwe leden binnenhalen met haar mooie praatjes en liters aan volleybalervaring. Ook gaat ze iedereen op de hoogte houden van de activiteiten tijdens de KEI-week via social media.

Nu zul je wel denken: heel leuk allemaal, maar waaaaar blijven de mannen? Nou, wees niet getreurd dames, want deze komen eraan hoor en wel drie exemplaren! Nummer 1 is Lex “nieuwe woorden” Slaghekke (H1), deze knettergekke tukker vindt alles facking mooi. Hij is dan ook overal voor in, behalve Friesen, dat volkje daar snapt hij maar niks van. Hij is dan ook de aangewezen persoon om contact te houden met de andere Lex. Verder wil hij tijdens de KEI-week dolgraag spelletjes doen waarbij je kamelen moet kopen, dus mocht je daar ook helemaal van gaan stuiteren, dan moet je vooral bij Lexie zijn.

Daarna kwam er nog meer mannelijk schoon om te hoek kijken, namelijk Jacob “MEER kaas” Pannen (H7), die alles drinkt waar maar alcohol in zit en ook niet vies is van wat kilometers maken op de fiets, want ja die jongen woont helemaal in “HELP! man!” Tijdens de KEI-week zal hij ervoor zorgen dat ons glas altijd vol is en ook vooral vol blijft. Deze man zal verder fungeren als onze vliegende keep.

Als laatste is ons meest actieve lid van Donitas gestrikt voor de KEIcie: Jerre “schreeuw-alles-bij-elkaar” Bonekamp (H5). Deze mokergezellige guy gaat zich bezighouden met sponsoren, door zijn lange manen en verblindende smile in de strijd te gooien. Bovendien zal er altijd een stukje kaas worden aangeboden en welke Hollandse kaaskop wordt daar nou níet helemaal gelukkig van?

Maar nu de grote vraag: wie gaat DIT zootje ongeregeld in toom houden? Nou, Wytske “typgebrek” Veldmans, is de dame die dit gaat doen! Ze gaat “proberen” om dit stelletje alcoholisten zo lang mogelijk van de drank af te houden, zodat er nog nuttige dingen kunnen worden besproken. Als na afloop iedereen niet meer te houden is, komt er nog meer kaas op tafel en vooral ein-de-lijk ALCOHOL! Want ja, daar zijn we natuurlijk dan wel écht aan toe.


“¿KEIcie, que no?”KEIcie

Anton Bakker (2017) -
Marjel Buiter (2014) -
Lora de Jong (2016) -
Tessa Ketelaar (2014) -
Pieter van Koningsveld (2016) -
Lisa Mastenbroek (2017) Voorzitter
Jasper Pruijm (2014) -
Pieter Wolff (2017) -