KEIcie

KEIcie

De KEIcie zorgt voor een spetterend programma om Donitas te promoten in de jaarlijkse KEIweek in augustus. Zij zorgt ervoor dat Donitas op de informatiemarkten kan staan, mee kan lopen in de KEIparade én een te gekke feestweek heeft!

In de Keiweek zullen er de hele week door aciviteiten zijn in 'T Gat van Groningen, de stamkroeg van Donitas. Je bent altijd welkom om daar even langs te gaan om de sfeer van Donitas te proeven.


Even voorstellen… De KEIcie 2018!

Ook dit jaar staat er weer een geweldige commissie klaar om de KEI-week te organiseren. 
De KEI-week vindt dit jaar plaats van maandag 13 t/m donderdag 17 augustus. De week waarin het allemaal begint voor de nieuwe studenten in Groningen. 
Een week lang met heel veel feestjes, leuke activiteiten en heel veel biertjes. Daar willen jullie natuurlijk allemaal bij zijn! 
We zijn onder andere aanwezig bij de informatiemarkt, KEI-parade, sportplaza en op het Open Air Festival. En natuurlijk elke avond in ’t Gat van Groningen. Over ons programma gaan jullie nog meer horen, houd hiervoor de Facebookpagina in de gaten!


Wij willen ons graag aan jullie voorstellen.
 
We beginnen met Anton Bakker (H4). Anton is onze feutmans, een manusje-van-alles. Anton is daarom ook contactpersoon bij stichting KEI. Hij vond het eigenlijk veels te veel verantwoordelijkheid maar nam, zo verantwoordelijk als hij is, toch zelf deze beslissing. 
Anton had nog een bijzondere mededeling. Hij is niet zo’n fan van door de weeks drinken. Na een klein beetje te zijn uitgelachen, gaf hij aan wel ten alle tijden in te zijn voor een dikke toeter. 

Voor een goede sfeerimpressie moet je zijn bij Jasper Pruijm (H4). Onze enthousiaste secretaris, met veel commissie ervaring maakt van de notulen altijd weer een feestje. Lees:
“Wel oke, beetje ongemakkelijk soms. Hebben af en toe ongemakkelijke stiltes. Dan lult iemand maar weer wat en gaat het wel weer goed”
“Pieter Wolff is te laat. Jasper moest nog eten en iedereen heeft gekeken hoe hij zijn kip tandoori opeet. Kortom, het is gezellig. 7,2”
“Alles over Anton is grappig. De sfeer is wel oke verder alleen erg vervelend dat de
KEIcie vrouwen geen bier kunnen openen zonder opener. Lora is met de auto dus erg blij. Lisa heeft vieze afwas”


Dan hebben we de man van het geld (en de vrouwen), Pieter Wolff (H9). Pieter is verantwoordelijk voor de geldzaken. Daarnaast verwachten wij dat hij ons van taart gaat voorzien de komende tijd. 

Om het onszelf nog een beetje moeilijker te maken, zit er nog een Pieter in de KEIcie: Pieter van Koningsveld (H8). Een toepasselijke naam voor de man die zichzelf de koning van de evenementen binnen zou kunnen noemen, aangezien dat zijn taak is. Hij gaat er hopelijk op een royale manier voor zorgen dat binnen alles op rolletjes loopt


Deze geweldige commissie bestaat natuurlijk niet alleen uit mannen, want dan zou er veel te weinig bier gedronken worden... (en dan zouden de vrouwen het bier niet open krijgen).

Als eerste vrouw hebben we Tessa Ketelaar (D3). Naast dat zij 2 studies volgt, gaat ze voor ons op zoek naar sponsoren. Ze gooit haar lange haren en prachtige lach in de strijd en gaat zo heel veel geld binnenhalen. 

Dan hebben we daar Marjel Truddy Buiter (D10), onze strepennazi. Zeer streng maar rechtvaardig. Dit is natuurlijk niet haar enige taak, ze gaat daarnaast ook over de evenementen buiten. 

De functie vieze voorzitter werd onmiddellijk weggegrist door Lora de Jong (D10) want die is niet vies van vieze dingen. Zo scharrelt dit pittige kippetje zichzelf misschien nog wel omhoog naar dames 1 binnenkort, wellicht met wat hulp van bepaalde mensen in het bestuur, nou ja, één bepaald mens eigenlijk. 

En dit alles met als laatste vrouw: Lisa Mastenbroek (D9). Lisa heeft de grootste verantwoordelijkheid, ze is namelijk onze voorzitter. Zij moet ervoor zorgen dat de rest van de commissie het niet verneukt. Verder houdt ze niet van afwassen en zet ze liever haar vaat in de keuken, wachtend tot het wegrot. 


Dit zijn we dan. We hebben ontzettend veel zin om er een geweldige week van te maken en hopen jullie allemaal te zien. Tot Gat!

Liefs, KEIcie 2018

“KEIn idee waar we mee bezig zijn” (tot we iets beters hebben)

Contact: keiweek@donitas.nl​