Gluurgidscie

Gluurgidscie

Gluurgidscie 2018-2019

​Onze mooie vereniging heeft zijn eigen jaarboek genaamd, de Gluurgids. Elk jaar ontvangen alle Donitas leden een Gluurgids. Een boek waar alle leuke herinneringen van het jaar in staan. En een boek met alle leden, zodat je precies weet wie die leuke jongen of chick van gisterenavond ook maar weer was.
Met 8 man sterkt maken we dit jaar de Gluurgids. Laten we beginnen met het voorstellen van de 4 mannen in de commissie. Robin ‘ik weet niet hoe je zijn achternaam uitspreekt’ Konietzny. Deze Duitser speelt in H3 waar hij behoorlijk wat deuken in de vloer slaat. In de Gluurgids is hij de baas over de centen, niet geheel onbelangrijk. Dan hebben we onze twee sponsorboys Siebe en Anton. Beide spelen ze in H4 en beide zijn ze verantwoordelijk voor het sponsorgeld binnen de commissie. Siebe deelt ook graag een functie met Robin, want samen vormen ze de Feestco van de commissie. Veel Duits bier en Chinees eten, I guess. Naast de acquisitie functie heeft Anton nog een heel belangrijke functie, Anton is namelijk de feut! Onze laatste man is voor een nieuw Donitas lid wel erg oud. Dit komt omdat hij eerste een uitstapje heeft gemaakt bij de verkeerde vereniging, die niet genoemd gaat worden. We zijn erg blij dat hij op het rechte pad is gekomen en hij zal nog veel kleuren en logo’s  van Donitas tegenkomen, aangezien hij een van de grafische ontwerpers is.
Dan zijn we aangekomen bij het mooiste deel van de commissie, de dames. Te beginnen met onze sterspeler uit dames 3, Angela. Ze helpt Joris met het ontwerpen van de Gluurgids, maar stiekem vind ze haar andere functies veel leuker. Angela is namelijk zowel onze strepennazi als onze taalnazi. Mocht er dus een spelfout in de Gluurgids staan, kun je mailen naar gluurgids@donitas.nl. (geheel in thema zouden we dan iets met Luft kunnen organiseren ) We hebben niet 1 maar 2 Duitsers in de commissie, al verstaat en spreekt deze dame al bijna vloeiend Nederlands. Ik heb het natuurlijk over Jana. Ze speelt in dames 10, waar ze training krijgt van Siebe (alsof we nog niet genoeg van elkaar hadden gezien). Ze helpt Joris en Angela met het ontwerpen en vormgeven van de Gluurgids en leert ondertussen haar commissiegenoten vloeiend Duits (Ich bin beschwipst). De een na laatste dame speelt in D16 en met haar prachtige rode haar is ze natuurlijk niet te missen: Wasila. Wasila is de secretaris van de commissie en heeft (bedenk ik me nu) nog nooit genotuleerd bij een vergadering. Daar moet maar even verandering in komen.
De laatste dame is meteen de dame waar iedereen in deze commissie naar luistert, Jill. De voorzitter van dit zooitje ongeregeld (zo lekkere cliché, Jill).


Contact: gluurgids@donitas.nl

Gluurgidscie

Leon Dersjant (2019) -
Pieter van Haaren (2018) -
Naomi Huisman (2018) Voorzitter
Ilja Huitema (2018) -
Manon Koekoek (2018) -
Natalie Koetsoeba (2018) -
Wasila Moktefi (2017) -
Pieter Wolff (2017) -