Beachcie

Beachcie

Jaarlijks organiseert de Beachcie een groots beachtoernooi in mei of juni aan de Hoornse Plas met als afsluiting een spetterend feest. Op zo’n 25 velden wordt er de gehele dag fanatiek gebeachvolleybald door zowel Donitaters als andere mensen uit Groningen en omstreken. 

Beachcie 2017-2018

Binnen de beachcie heeft elk commissielid zijn eigen functie, maar ook extra verantwoordelijkheden om de vergaderingen nóg leuker te maken. Graag stellen we de commissie voor.

Te beginnen met commissiefeut Koen ‘breezerslet’ Vlaar. Naast penningmeester moet Koen elke vergadering een fles sterk verzorgen, iets wat hem overigens nog nooit is gelukt.

Maureen ‘partypoeper’ Oude Luttikhuis bekleedt de functie feest&pr. Om nooit uit de feestsfeer te raken zorgt Maureen bij elke vergadering voor feestattributen, iets waar ze beter in is dan darten.

Voor nog meer feestgadgets zorgt Jos ‘paintpimp’ De Raaf. Naast hard werken bij de bouw werkt hij aan de grafische vormgeving van Donitas Beach.

Anna-Brecht ‘snackslet’ Bruinsma is onze secretaris en verzorgt naast de notulen ook lekkers om op kracht te blijven tijdens de vergaderingen. Ze is alvast naar Tenerife gegaan om goed in de beachsferen te komen.

Daan ‘motivatiemeester’ Vegter zal als dagorganisatie 1 voor de nodige vergunningen zorgen. Daarnaast zorgt Daan elke vergadering voor extra inspiratie en quote hij hierbij schaamteloos Obama.

Dagorganisatie 2 is Kelly ‘complimentkut’ Giesselbach, zij verzorgt naast wedstrijdschema’s ook elke vergadering complimenten aan de commissie. Hoewel ze er tot dusver nog maar twee heeft uitgedeeld...

Als laatste man van de commissie hebben we Jerre ‘grappengriet’ Bonekamp. Jerre is sponsorcommissaris, maar begint ook elke vergadering met een (slechte) grap. Daarbij zet hij als strepennazi de nodige strepen wanneer hij zijn strepenboek is vergeten.

Roos ‘wat is het woord nou’ van Eeden is voorzitter en houdt van praten. Helaas voor Roos is er één woord die ze niet mag zeggen tijdens de vergadering, ze weet alleen niet welke.

Houd de Facebook pagina in de gaten voor meer informatie. Wij hebben er zin in!

Contact: beach@donitas.nl

Beachcie

Tim van Beers (2015) -
Marjel Buiter (2014) -
Naomi Huisman (2018) -
Githe Kruizenga (2015) -
Jasper Pruijm (2014) -
Nathalie Stokreef (2015) Voorzitter
Jorvi Terpstra (2015) -
Vera Tissingh (2014) -