Hoofdsponsoren

obeg_jpg.jpegOvertoom Brand Expertise Groep: onderzoek, trainingen en advies

OBEG is werkzaam als brandexpert en verricht onderzoek, geeft trainingen en advies op het gebied van brandschade. Dankzij onze jarenlange ervaring en continue ontwikkeling staan we bekend als een zeer deskundig onderzoeksbureau dat werkzaam is op zowel nationale als internationale schaal.

Internationaal inzetbaar

OBEG zet jarenlange ervaring en vakinhoudelijke kennis enthousiast in. Wij zijn een no-nonsense bedrijf dat via korte lijnen en in duidelijke taal met de opdrachtgever communiceert. Wij zijn flexibel inzetbaar in zowel binnen- als buitenland en houden ons bezig met het uitvoeren van brandonderzoeken, het geven van trainingen op hogescholen en aan opdrachtgevers én het opstellen van adviezen naar aanleiding van diverse onderzoeken. Lees meer over ons bedrijf.

Deskundige brandonderzoeken op diverse gebieden

Bij het uitvoeren van een onderzoek proberen we de oorzaak en het verloop van een brand te achterhalen. Dit kunnen we doen aan de hand van technisch en tactisch onderzoek. Onze expertise ligt bij de autobranche, agrarische sector, wegen- en woningbouw en scheepvaart, maar we zijn altijd bereid te kijken wat de mogelijkheden zijn. Omdat OBEG samenwerkt met een betrouwbaar netwerk van consultants, is er altijd wel een geschikte brandexpert te vinden.

Lessen en trainingen aan professionals en aspiranten

Wij doen er alles aan om onze kennis op peil te houden, toch trainen wij ook graag anderen. Wij geven cursussen aan brandonderzoekers en andere geïnteresseerden in binnen- en buitenland. Zo geven we onder meer lessen op de Brandweeracademie en bieden we onze opdrachtgevers presentaties en instructies aan. Om een zaak te kunnen beoordelen is het immers belangrijk om te weten hoe iets in elkaar steekt.

Adviezen

Naar aanleiding van bijvoorbeeld een peer review, deskundigenonderzoek of een contra-expertise kan OBEG een advies opstellen. Wij streven er altijd naar de sterke en zwakke punten van een onderzoek aan de kaak te stellen en de vinger precies op de zere plek te leggen.

Wilt u meer informatie ontvangen over één van de diensten van OBEG of om een andere reden met ons in contact komen? Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar op 085-8889849 en staan u graag te woord.


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

image001.jpg

Beheer in heel Nederland

Het optimale rendement uit de portefeuille halen, daar streeft NTC-Vastgoed naar. Uiteraard zijn hun ondersteunende diensten ook van belang. Huurafrekeningen, servicekosten, indexeringen, ze moeten precies kloppen en daar zorgen ze voor.

NTC-Vastgoed voert het administratief, technisch en commercieel beheer uit namens opdrachtgevers. U kunt met uw hele portefeuille bij ons terecht. Of dit nu kantoren, bedrijfsobjecten, logistieke centra, winkels of woningen zijn, NTC heeft heel Nederland als werkgebied. Naast de vestigingen in Groningen, Amsterdam en Den Haag hebben wij een goed netwerk van lokale partijen. U profiteert van lokale expertise en wij kunnen snel schakelen.

Advies

Om actief te zijn op de vastgoedmarkt is veel kennis nodig. Het team heeft ruime ervaring in veel aspecten van de vastgoedmarkt.
Dit stelt NTC-Vastgoed in staat om relaties en opdrachtgevers snel van een betrouwbaar advies te voorzien op het gebied van:

·         Analyse van vastgoedportefeuilles;

·         beheer van vastgoed;

·         vastgoedcontracten opmaken en beheren;

·         aan- en verkoop van vastgoed (zowel bestaande- als nieuwbouw);

·         en nog veel meer…

Beleggingen

NTC-Vastgoed adviseert sinds 2003 bij de aan- en verkoop van vastgoedbeleggingen voor zowel particuliere als institutionele beleggers. Hun makelaars hebben gezamenlijk meer dan 50 jaar ervaring in vastgoedbeleggingen. Woningen, kantoren, winkels of bedrijfsruimten, niets is hen vreemd. Kennis van de markt en een groot netwerk stelt NTC-Vastgoed in staat beleggers een goed rendement te bieden.

Sportsbar.png
2jongens-logo-white-clean.jpg