Lustrum X

De grootste én gezelligste studentenvolleybalvereniging van Groningen! Je kan ons ook vinden op Studiegids.nl

Lustrum X

Welkom op de Lustrumpagina van G.S.V.V. Donitas. Het aftellen is begonnen: op 1 juni 2021 blaast Donitas 50 kaarsjes uit! Het seizoen '20-'21 zal in het teken staan van een halve eeuw Donitas. Helaas is het niet mogelijk om dit jaar volwaardig Donitas haar verjaardag te vieren. De Lustrumweek en andere activiteiten zijn helaas uitgesteld naar volgend seizoen. Dit betekent niet dat we pas volgend seizoen weer beginnen. Achter de schermen wordt er al hard gewerkt om er een onvergetelijke vijftigste verjaardag van te maken. Dus houd deze pagina, onze Instagram en Facebook in de gaten!

 

   

Lustrumbier

Wie aan Donitas (terug)denkt, denkt aan bier. Om onze 50e verjaardag goed te kunnen vieren is een lekker biertje natuurlijk onmisbaar. Daarom heeft de Lustrumcie, in samenwerking met Baxbier een heerlijke Weizen gebrouwen. Not your usual Weizen, maar eentje met een twist! We hebben het klassieke recept van een Weizen aangevuld met andere hoppen en smaken van citrus. Hierdoor heeft het nog steeds de rijke smaak van een Weizen, maar met een frisse toon. Krijg je al dorst?

Proost, op een smaakvol Lustrumjaar!

UPDATE: Het bier is helaas in blik uitverkocht. Het goud-gele geluk is nog wel verkrijgbaar bij onze vrienden van 't Gat van Groningen. Mocht je besteld hebben maar je Blikkie Terug nog steeds niet in huis hebben? Geen zorgen, er zullen gedurende het jaar verschillende afhaalmomenten worden gepland, houd hiervoor je mailbox in de gaten.