Donitas Open

Donitas Open vindt dit jaar plaats op zaterdag 15 september 2018, schrijf je nu in!


Jaarlijks wordt voor het begin van het nieuwe seizoen het voorbereidingstoernooi Donitas Open georganiseerd. Dit is een goede manier om je als team klaar te stomen voor het volleybalseizoen. Mannen- en vrouwenteams uit het hele land kunnen zich aanmelden voor dit toernooi. De niveaus variëren van vierde Klasse tot en met Topdivisie. De wedstrijden worden gespeeld in het ACLO Sportcentrum in Groningen. De kosten voor deelname bedragen €35 (voor Promotieklasse en lager) en €45 (voor derde Divisie en hoger). Ook dit jaar zal een dag lang volleyballen afgesloten worden met een heerlijke barbecue bij de Sportsbar. En wat is er leuker dan de dag afsluiten op stap in de gezelligste studentenstad van Nederland! 


Voor €9,50 p.p. (niet inbegrepen in de kosten voor deelname) kun jij op 15 september ook genieten van de barbecue. Hiervoor kun je je later opgeven. Mocht je daarnaast geïnteresseerd zijn in een slaapplek in Groningen, kun je dit aangeven op het aanmeldformulier. Dan ontvang je hier later ook meer informatie over!


Let op: Je bent pas officieel ingeschreven indien je je online hebt aangemeld èn de kosten voor deelname (€35,- tot €45,-) voor je team zijn overgemaakt naar NL64ABNA0492606633 t.n.v. Ver GSVV Donitas. Vermeld hierbij ook je teamnaam en niveau. Na je betaling ontvang je een bevestigingsmail van ons. 

​Vergeet niet de facebookpagina van Donitas Open te liken, om op de hoogte te blijven van alle updates. 
Voor vragen of opmerkingen kan je mailen naar donitasopen@donitas.nl!


We zien je graag op 15 september!

Met geel-blauwe groet,

Toernooicie 2017-2018donitas_open_goed.png