Nieuws Ubbo Emmius Fonds / Donitas Dames 1

Voorbeschouwing Peelpush D1 - Ubbo Emmius Fonds/Donitas DS1

DE LAATSTE … DE BELANGRIJKSTE   … d’ EROP en  d’ EROVER !

                           

Voorbeschouwing  Peelpush D1 - Ubbo Emmius Fonds/Donitas DS1

 

Het komt voor Donitas dames 1 echt op de laatste speelronde aan in de degradatiepoule van de Eredivisie. Na twee keer een overwinning en één nederlaag zullen we komende zaterdag tegen de dames van Peelpush de positieve lijn van de laatste weken doorzetten om zodoende duidelijk te maken dat  Donitas in de eredivisie thuishoort.  

Het thuisvoordeel van de Limburgers telt niet in dit soort wedstrijden. De selectie van Peelpush is uiterst smal, Ubbo Emmius Fonds/ Donitas heeft een brede en topfitte selectie. Tel daarbij het psychologische voordeel op van een puntje meer in de stand en het mag duidelijk zijn dat de Groningse studentes er zeker alles aan doen om zelf een feestelijke reis naar het Noorden te beleven.

Er moeten minimaal twee sets gewonnen worden om volgend jaar weer in de Eredivisie uit te komen. Voor minder dan de winst doen we het dan ook niet zaterdag!

De allesbeslissende wedstrijd wordt zaterdag aanstaande om 15.30 uur gespeeld in  sporthal De Körref te Meijel.

HUP GEEL!


Eerste winst van het seizoen!
29feb

Eerste winst van het seizoen!

Na de reguliere competitie zijn nu voor ons de play-outs begonnen. Dit houdt in dat we samen met Oskam Taurus (Houten) en Peelpush...

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen