Nieuws Ubbo Emmius Fonds / Donitas Dames 1

De eerste finale voor UEF/ Donitas

Voorbeschouwing  Ubbo Emmius Fonds/ Donitas – Peelpush

24 februari 2016

De eerste finale voor UEF/ Donitas

De eerste wedstrijd in de degradatiepoule van de eredivisie gaat tussen UEF/ Donitas en Peelpush.  Deze tegenstander zit nog vers in het geheugen. Tijdens de laatste competitiewedstrijd stonden zij immers aan de andere kant van het net.

Dit keer wordt de wedstrijd in een andere context gespeeld. In de degradatiepoule spelen drie teams (opnieuw) competitie tegen elkaar. De rode lantaarn drager van deze poule zal uiteindelijk degraderen naar de Topdivisie.

Vandaag is het dus weer tijd voor geel-blauw versus blauw-geel. De allereerste wedstrijd tegen de Limburgse meiden werd nipt verloren en ook twee weken geleden waren we heel dichtbij de winst. Vandaag zullen we een nieuwe tactiek moet toepassen, hard moeten werken en ontzettend veel vechtlust moeten tonen om te zorgen dat de winst in Groningen blijft.

Hierbij hopen we natuurlijk dat alle Donitaters zich verzamelen op de tribunes om ons naar de punten te schreeuwen! Hup Geel!

 

Stand:

  1. Oskam Taurus                                         2
  2. Peelpush                                                1
  3. Ubbo Emmius Fonds/ Donitas                  0

Eerste winst van het seizoen!
29feb

Eerste winst van het seizoen!

Na de reguliere competitie zijn nu voor ons de play-outs begonnen. Dit houdt in dat we samen met Oskam Taurus (Houten) en Peelpush...

Ubbo Emmius Fonds / Donitas - Peelpush
11feb

Ubbo Emmius Fonds / Donitas - Peelpush

Dit weekend staat alweer de laatste wedstijd van de reguliere competitie op het programma. Peelpush is de tegenstander en dat betekend...

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen